Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε κατά λάθος τον Σόλσκιερ (pic)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε κατά λάθος τον Σόλσκιερ (pic)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε την πρόσληψη του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, την οποία όμως κατέβασε λίγα λεπτά αργότερα.

Ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ αναμένεται ν’ ανακοινωθεί σήμερα και ν’ αναλάβει προσωρινά τα «ηνία» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο.  Ο Πορτογάλος προπονητής απομακρύνθηκε μετά από 2,5 χρόνια στο τιμόνι των μπέμπηδων, λόγω της κακής αγωνιστικής εικόνας τους, των άσχημων αποτελεσμάτων και το γεγονός ότι δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στην εξέλιξη των νεαρών παικτών.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως η Γιουνάιτεντ προχώρησε σε μια γκάφα, καθώς μέσα από ένα βίντεο που εμφανίστηκε για λίγο στην επίσημη ιστοσελίδα της αποτέλεσε την επιβεβαίωση για την πρόσληψη του Σόλσκιερ.

Συγκεκριμένα, το βίντεο που δημοσιεύτηκε είναι από τη νύχτα της Βαρκελώνης, το 1999, με την ανακοίνωση να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Την πιο σπουδαία βραδιά στην καριέρα του Όλε» και από κάτω αναγραφόταν: «Ο Σόσκιερ γίνεται υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας μας, 20 σεζόν μετά από εκείνο το γκολ στο Καμπ Νόου…».

Ο 45χρονος τεχνικός της Μόλντε αγωνίστηκε στη Γιουνάιτεντ από το 1996 έως το 2007 και θεωρείται ως ο καταλληλότερος για να αναλάβει τους κόκκινους διαβόλους, καθώς γνωρίζει καλά το αγγλικό πρωτάθλημα. Ο Νορβηγός πρώην διεθνής στράικερ ανέλαβε την Μόλντε το 2015 για δεύτερη φορά ως προπονητής της, αλλά η τρέχουσα σεζόν βρίσκεται σε χειμερινή διακοπή μέχρι τον ερχόμενο Μάρτιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ