Μουρίνιο: «Είμαι πολύ περήφανος που ήμουν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Μουρίνιο: «Είμαι πολύ περήφανος που ήμουν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε περήφανος που βρέθηκε στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μία μόλις ημέρα μετά την ανακοίνωση της απόλυσης του.

Παρελθόν από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί ο  Ζοσέ Μουρίνιο με τον Νορβηγό Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να αναλαμβάνει τους «κόκκινους διαβόλους» μέχρι την εύρεση του νέου τεχνικού. Ο «Special One» με επιστολή του τόνισε ότι είναι περήφανος που βρέθηκε στη Γιουνάιτεντ ενώ αποκάλυψε ότι στο Old Trafford γνώρισε καταπληκτικούς ανθρώπους και έκανε φίλους για μια ζωή.

«Είμαι πολύ περήφανος που φόρεσα το σήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την πρώτη μέρα που ήρθα και πιστεύω πως οι οπαδοί των αναγνωρίζουν. Όπως και στα προηγούμενα κλαμπ δούλεψα με απίστευτους ανθρώπους, πιστεύω πως έχω φίλους για μια ζωή. Όλοι ξέρουν τις επαγγελματικές αρχές μου. Κάθε φορά που ένα κεφάλαιο κλείνει, δείχνω τον σεβασμό μου σε αυτούς και δεν πρόκειται ποτέ να κάνω σχόλιο για κάποιον πρώην συνεργάτη μου», ήταν τα ακριβή λόγια του Πορτογάλου.

Τέλος ο Μουρίνιο ζήτησε από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν την προσωπική του ζωή, όσο αυτός θα παραμένει εκτός ποδοσφαίρου και ολοκλήρωσε ευχόμενος καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ