Σόλσκιερ: «Σαν να έχω γυρίσει σπίτι»

Σόλσκιερ: «Σαν να έχω γυρίσει σπίτι»

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ παρομοίασε με «επιστροφή στο σπίτι» την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη μετά από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Νορβηγός πρώην άσος των «κόκκινων διαβόλων», που αντικατέστησε τον Ζοσέ Μουρίνιο, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος με την επιστροφή του στην ομάδα του Μάντσεστερ. Μάλιστα ο Σόλσκιερ δήλωσε ότι αισθάνεται σαν να επιστρέφει στο σπίτι του, ενδεικτικό των αισθημάτων του για τον Αγγλικό σύλλογο. Πιο αναλυτικά ο παλαίμαχος επιθετικός ανέφερε:

«Νιώθω σαν να έχω γυρίσει σπίτι. Είναι περίεργες μέρες. Είναι τέλειο που τους βλέπω όλους πάλι. Είναι έξι μήνες θα το ευχαριστηθώ. Είμαι πίσω σπίτι. Πρέπει να δω τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο και να είμαι ο εαυτός μου.

Ξέρω πως ο σύλλογος ψάχνει νέο προπονητή και εγώ θα είμαι ο εαυτός μου μέχρι τότε. Με εμένα βέβαια είναι ο Κάρικ και Μακένα και τα υπόλοιπα παιδιά. Θέλουμε να κάνουμε τους παίκτες να χαίρονται το ποδόσφαιρο».

Όσον αφορά τα συνεχόμενα παιχνίδια που καλείται να δώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποστήριξε: «Τα συνεχόμενα παιχνίδια δεν είναι πρόβλημα έχουμε βάθος στο ρόστερ και έχουμε εξαιρετικούς παίκτες. Έχουμε 23-24 ποδοσφαιριστές με ποιότητα και θα πάρουν την ευκαιρία τους στα επόμενα παιχνίδια, για να δείξουν πως είναι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ