Σόλσκιερ: «Με έχει επηρεάσει πολύ ο Φέργκιουσον, είναι ο καλύτερος να δίνει συμβουλές»

Σόλσκιερ: «Με έχει επηρεάσει πολύ ο Φέργκιουσον, είναι ο καλύτερος να δίνει συμβουλές»

Παίκτες που θα εκφράζονται στο γήπεδο θέλει να δει από τους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο νέος προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ σε δηλώσεις που παραχώρησε στην συνέντευξη Τύπου.

Την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τονίζοντας ότι δεν σκέφτηκε δεύτερη φορά να αναλάβει τους «κόκκινους διαβόλους», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με τον οποίο μίλησε μαζί του.

Παράλληλα υποστήριξε ότι οι παίκτες του θέλουν να παίζουν με θάρρος, να εκφράζονται στο γήπεδο και να παίρνουν ρίσκα.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο νέος υπηρεσιακός τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων»:

Αρχικά τόνισε: «Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά για να πω το “ναι” και να υπογράψω στη Γιουνάιτεντ. Όπως το έκανα και ως παίκτης, έτσι και τώρα δεν χρειάστηκα χρόνο για να σκεφτώ. Είναι τεράστια τιμή για εμένα. Θέλω οι ποδοσφαιριστές να παίζουν με θάρρος, να εκφράζονται στο γήπεδο, να παίρνουν ρίσκα… Θέλω να ξαναγίνουν παιδιά και ν’ απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο.

Είναι χαρούμενοι κι εγώ είμαι ενθουσιασμένος, όπως κάθε άνθρωπος που συναντά ένα νέο περιβάλλον κάθε φορά.

Βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω για λίγους μήνες μέχρι να βρεθεί ο επόμενος κανονικός προπονητής. Θα ήταν εξαιρετικό να παραμείνω και μετά, αλλά δεν συζητήσαμε κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή… Έχω κάνει κι εγώ λάθη στην καριέρα μου, εκείνη η θητεία στην Κάρντιφ ήταν τεράστιο βήμα για εμένα, αλλά πάντα από τα λάθη μαθαίνεις και θέλω να πιστεύω ότι έχω μάθει πολλά».

Για το ματς με την Κάρντιφ: «Κανείς δεν έχει μείνει περισσότερο από εμένα στον πάγκο στην ποδοσφαιρική του καριέρα και θα μιλήσω με όλους εκείνους που θα βρίσκονται στον πάγκο στο πρώτο μου παιχνίδι εδώ. Θέλω να καταλάβουν όλοι ότι αποτελούν ενεργά μέλη της ομάδας και ότι πρέπει να παραμένουν έτοιμοι».

Για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: «Με έχει επηρεάσει σε τεράστιο βαθμό στην καριέρα μου και ήδη έχω μιλήσει μαζί του. Δεν υπάρχει κάποιος καλύτερος για να πάρεις συμβουλές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ