Κλoπ: «Ίσως να χρειαστούμε 105 βαθμούς για να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Κλoπ: «Ίσως να χρειαστούμε 105 βαθμούς για να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Στο γεγονός ότι για να κατακτήσει η Λίβερπουλ το πρωτάθλημα ίσως να χρειαστεί να μαζέψει 105 βαθμούς στάθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Την πεποίθηση ότι για να κατακτήσει το πρωτάθλημα η Λίβερπουλ θα πρέπει να μαζέψει 105 βαθμούς εξέφρασε ο Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις που παραχώρησε, καθώς όπως τόνισε ο Γερμανός τεχνικός υπολογίζει πολύ τους διώκτες του και θεωρεί πως η ομάδα θα πρέπει να δείξει τρομερή συνέπεια στα αποτελέσματα για να μείνει έως το τέλος της κούρσας στην κορυφή.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής των reds:

«Μέχρι στιγμής διανύουμε μια ιδιαίτερη σεζόν. Είναι τρελό που έχουμε 48 βαθμούς πριν τα Χριστούγεννα. Κατά πάσα πιθανότητα όμως οι Τσέλσι, Σίτι, Τότεναμ και Άρσεναλ θα νικήσουν στα παιχνίδια τους και να φτάσουν και εκείνες στους 40κάτι βαθμούς.

Κανείς δεν πετάει βαθμούς. Ενδεχομένως, λοιπόν, να χρειαστούμε 105 πόντους για να είμαστε πρωταθλητές. Δεν ξέρεις… Ξέρουμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση, όμως θα πρέπει να σεβόμαστε τους αντιπάλους μας και όχι να πανηγυρίζουμε από τώρα για το καλοκαίρι.

Η στιγμή είναι πολύ καλή και αμέσως θα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα έχουμε φρέσκα πόδια το συντομότερο δυνατό. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι με τη Νιούκαστλ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ