Κάρντιφ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-5

Κάρντιφ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-5

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρώτο παιχνίδι μετά την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο, επικράτησε εκτός έδρας της Κάρντιφ με 1-5.

Με… άλλο αέρα παρουσιάστηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρώτο παιχνίδι μετά την απομάκρυνση του Ζοσέ Μουρίνιο. Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν εκτός έδρας της Κάρντιφ με 5-1 και έδειξαν σημάδια ανάκαμψης. Σκόρερ για την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ήταν οι Μάρκους Ράσφορντ (3′), Άντερ Ερέρα (29′), Αντονί Μαρσιάλ (41′) και Τζέσε Λίνγκαρντ (57′,90′). Για τους Ουαλούς ο φορμαρισμένος Βίκτορ Καμαράσα είχε μειώσει σε 2-1 με πέναλτι στο 38ο λεπτό.

Οι παίκτες της Γιουνάιτεντ είχαν εμφανώς ανεβασμένη ψυχολογία και με ένα πιο απελευθερωμένο στυλ παιχνιδιού, μπήκε ορεξάτη στην αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο τρίτο λεπτό με τον Ράσφορντ. Το γρήγορο γκολ ανέβασε ακόμη περισσότερο της Μάντσεστερ που βρισκόταν συνεχώς στην επίθεση. Ένα λεπτό πριν το ημίωρο τους ματς ο Άντερ Ερέρα έκανε το 0-2, θέτοντας τις βάσεις για την πρώτη νίκη στη νέα εποχή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν προσωρινά στη διεκδίκηση του αγώνα, με τον Καμαράσα να μειώνει στο 38′ από το σημείο του πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν πτοήθηκαν και με τον Μαρσιάλ να σκοράρει στο 41′ έγραψαν το 1-3.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε κατακόρυφα, αλλά η Γιουνάιτεντ βρήκε δύο ακόμη γκολ για να ολοκληρώσει μία από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις. Ο Τζέσε Λίνγκαρντ πέτυχε και τα δύο τελευταία γκολ των «κόκκινων διαβόλων» πρώτα στο 57′ με πέναλτι και εν συνεχεία με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα.

Κάρντιφ (Νιλ Γουόρνοκ): Εθεριτζ, Εκουέλε Μάνγκα, Μπαμπά, Μόρισον, Κάνιγχαμ, Πάτερσον, Γκούναρσον (83′ Ραλς), Αρτερ (61′ Ζοχόρε), Τζος Μέρφι, Καμαράσα, Χόιλετ (74′ Χάρις)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Γιανγκ, Τζόουνς, Λίντελοφ, Σο, Μάτιτς (88′ Αντρέας Περέιρα), Ερέρα, Πογκμπά, Μαρσιάλ (88′ Φελαϊνί), Λίνγκαρντ, Ράσφορντ (80′ Φρεντ)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ