«Έπρεπε να φύγει ο Μουρίνιο, καλή κίνηση ο Σόλσκιερ, μακάρι να είχαμε… Κλοπ»

«Έπρεπε να φύγει ο Μουρίνιο, καλή κίνηση ο Σόλσκιερ, μακάρι να είχαμε… Κλοπ»

Ο Γουέιν Ρούνεϊ κλήθηκε να σχολιάσει τις πρόσφατες κινήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο θέμα του προπονητή, μη κρύβοντας παράλληλα την… λατρεία του στον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της σύγχρονης Ιστορίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μια ματιά στα 13 χρόνια που πέρασε στο Μάντσεστερ (559 συμμετοχές και 253 γκολ) μαρτυρούν του λόγου το αληθές.

Η άποψή του λοιπόν για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπως είναι λογικό έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. 0 33χρονος πλέον επιθετικός κλήθηκε από το BT Sport να σχολιάσει τις τελευταίες κινήσεις των Κόκκινων Διαβόλων αναφορικά με την τεχνική ηγεσία της ομάδας και στήριξε την επιλογή Σόλσκιερ, συμφώνησε με την αποπομπή Μουρίνιο, ενώ δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον προπονητή των παραδοσιακών αντιπάλων της Γιουνάιτεντ, Γιούργκεν Κλοπ και τις ποδοσφαιρικές αρχές που αντιπροσωπεύει θέτοντάς τον ως το «
μοντέλο» που πρέπει να ακολουθήσει προπονητικά η πρώην ομάδα του.

Αναλυτικά οι άκρως ενδιαφέρουσες δηλώσεις Ρούνεϊ για…

Τον Γιούργκεν Κλοπ: «Νομίζω ότι είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή να παίζει υπό τις οδηγίες του Κλοπ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάζεται έναν τέτοιο προπονητή, με αυτού του είδους το στυλ και τη φιλοσοφία. Όλοι οι παίκτες φαίνονται να τον αγαπούν και το ίδιο συμβαίνει με τους φιλάθλους».

Την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο: «Κάτι έπρεπε να αλλάξει και αυτή ήταν η σωστή απόφαση. Για να είσαι πετυχημένος στο ποδόσφαιρο, πρέπει να είναι όλα σωστά, να είναι όλοι χαρούμενοι. Οι σχέσεις μεταξύ του τεχνικού επιτελείου και των παικτών δεν ήταν κι οι καλύτερες».

Την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας και το ντεμπούτο του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της Γιουνάιτεντ: «Οι παίκτες χαμογελούν ξανά. Είναι μια καλή κίνηση για τον σύλλογο. Θα είναι συναρπαστικό να δούμε πώς ο Όλε θα στήνει την ομάδα και πώς θα παίζουν. Τα παιδιά έπαιξαν με πολύ ενέργεια και ενθουσιασμό. Όταν έχεις αυτοπεποίθηση, θέτεις τον εαυτό σου σε θέση για να σκοράρει. Αυτό κάναμε εμείς. Παίζαμε πιο ψηλά και τα ακραία μπακ έπαιζαν πιο ψηλά. Έτσι, δημιουργούσαμε πολλές ευκαιρίες».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ