Μπενίτεθ: «Θαύμα αν σωθούμε»

Μπενίτεθ: «Θαύμα αν σωθούμε»

Ως θαύμα χαρακτήρισε την παραμονή της Νιούκαστλ στην κατηγορία ο Ράφα Μπενίτεθ.

Κινδυνεύει σοβαρά με υποβιβασμό η Νιούκαστλ, μετά και την αποτυχία της να κερδίσει στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» τη Φούλαμ (0-0), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος. Οι «καρακάξες» βρίσκονται στην 15η θέση της premier league και δίνουν μάχη για την παραμονή, με τον Ισπανό τεχνικό να προειδοποιεί τους φίλους της ομάδας για το σοβαρό κίνδυνο:
«Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να καταλάβουμε ότι θα είμαστε στο κάτω μισό κατά την διάρκεια της σεζόν. Για μένα είναι σχεδόν βέβαιο ότι αν καταφέρουμε να τερματίσουμε πάνω από άλλες τρεις ομάδες θα είναι θαύμα. Η περσινή πορεία μας στην δέκατη θέση ήταν μεγάλο επίτευγμα, γιατί με μερικές νίκες λιγότερες θα ήμασταν στις πέντε τελευταίες», τόνισε σχετικά ο Ισπανός κόουτς και συμπλήρωσε:
«Αν το ξανακάνουμε φέτος με τις αντιπάλους μας να έχουν ξοδέψει πολλά περισσότερα χρήματα, θα είναι επίσης θαύμα. Η ομάδα προσπαθεί αλλά αυτό μερικές φορές δεν είναι αρκετό για να παίρνουμε πόντους. Νιώθουμε την πίεση και αυτό δεν μας βοηθά να αποφύγουμε τα λάθη.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ