Έγραψε αρνητική ιστορία με την εξάρα από την Τότεναμ ο Μάρκο Σίλβα (pic)

Έγραψε αρνητική ιστορία με την εξάρα από την Τότεναμ ο Μάρκο Σίλβα (pic)

H συντριβή της Έβερτον από την Τότεναμ (2-6) σήμανε την δημιουργία ενός αρνητικού ρεκόρ για τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Μάρκο Σίλβα μετά το πετυχημένο πέρασμά του από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό με τον οποίο κατέκτησε και το πρωτάθλημα κάνει καριέρα στην Premier League με τις εντυπώσεις κατά βάση να είναι θετικές για τον Πορτογάλο.

Η συντριβή όμως που γνώρισε η Έβερτον από την Τότεναμ μέσα στο «Γκούντισον Παρκ» με 2-6, δημιούργησε ένα αρνητικό στατιστικό με πρωταγωνιστή τον πρώην προπονητή των «ερυθρόλευκων».

Συγκεκριμένα έγινε ο πρώτος προπονητής στην Premier League που δέχεται έξι ή περισσότερα γκολ μέσα στην έδρα του όντας προπονητής σε τρεις διαφορετικές ομάδες. Και μάλιστα μέσα σε διάστημα 19 μηνών.

Η πρώτη φορά ήταν όταν βρισκόταν στον πάγκο της Χαλ και διασύρθηκε και πάλι από την Τότεναμ, με 1-7 τότε, τον Μάιο του 2017. Τον Σεπτέμβρη του ίδιου έτους ως προπονητής της Γουότφορντ πλέον, ηττήθηκε με 0-6 από την Μάντσεστερ Σίτι για να φτάσουμε στο βράδυ του περασμένου Σαββάτου όπου έχασε με 2-6 από την Τότεναμ.

https://twitter.com/brfootball/status/1077140206195748864

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ