Κλοπ: «Αν θέλετε εγγυήσεις για τον τίτλο αλλάξτε άθλημα»

Κλοπ: «Αν θέλετε εγγυήσεις για τον τίτλο αλλάξτε άθλημα»

Ο Γιούργκεν Κλοπ αρνήθηκε να μιλήσει για τον τίτλο της Premier League, ενώ υποστήριξε ότι οι φίλοι της Λίβερπουλ θα πρέπει να απολαύσουν τη φετινή πορεία της ομάδας του.

Στο γεγονός να απολαύσουν τη φετινή διαδρομή που κάνει η Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα στάθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε ότι αν κάποιοι θέλουν εγγυήσεις για την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ θα πρέπει να αλλάξουν άθλημα.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Γερμανού τεχνικού:

«Αν θέλετε εγγυήσεις για τον τίτλο, αλλάξτε άθλημα. Αν θέλετε να σκέφτεστε ότι ο Μάιος θα είναι ιδιαίτερος, αλλά δεν θέλετε να δείτε όσα θα συμβούν μέχρι τότε, να πάτε διακοπές. Δεν ξέρω που δεν προβάλλεται η Premier, αλλά βρείτε ένα μέρος που δεν θα το δείχνει η τηλεόραση και πάτε εκεί να καθίσετε. Αν θέλετε ν’ απολαύσετε τη διαδρομή μαζί μας και να γίνουμε όλοι μαζί επιτυχημένοι, τότε μείνετε κοντά μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Όχι νευρικοί και πιεστικοί.

Όλα αυτά για τις ιστορίες που η Λίβερπουλ ήταν πρώτη τα Χριστούγεννα και μετά έχανε τον τίτλο την τελευταία δεκαετία είναι μαλ@$%@%&. Δεν σημαίνει τίποτα η ιστορία. Έχουμε άλλη χρονιά, άλλη ομάδα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ