Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι 2-1 (vids)

Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι 2-1 (vids)

Κατώτερη των περιστάσεων η Σίτι γνώρισε τη δεύτερη σερί ήττα της στην Πρέμιερ Λιγκ και πλέον η Λίβερπουλ βρίσκεται στο +7 - «Πολυβόλο» η Τότεναμ, τριάρα η Γιουνάιτεντ - Αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Δεύτερο στραπάτσο μέσα σε μία εβδομάδα για τη Μάνστεστερ Σίτι! Οι Πολίτες μετά την εντός έδρας ήττα από την Κρίσταλ Πάλας (2-3) ηττήθηκαν και στην έδρα της Λέστερ με 2-1 και πλέον βρίσκονται στο -7 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ! Οι πρωταθλητές Αγγλίας παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και γνώρισαν μία ακόμα σοκαριστική ήττα. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρον την κακή βραδιά των φιλοξενούμενων και έκαναν το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο στη Λίβερπουλ.

Όπως και στο παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας, έτσι και στο σημερινό, η Σίτι μπήκε καλύτερα και προηγήθηκε γρήγορα με γκολ του Μπερνάντο Σίλβα. Στο 14’ ο Αγκουέρο έκανε την κάθετη πάσα στον Πορτογάλο, αυτός κοντρόλαρε την μπάλα και πλάσαρε με το αριστερό για το 1-0. Η απάντηση της Λέστερ, ωστόσο, ήταν άμεση. Στο 19’ ο Βάρντι έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Αλμπριγκτον πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά και ισοφάρισε σε 1-1.  Στο δεύτερο ημίχρονο η Σίτι προσπάθησε να πάρει και πάλι τα ηνία του αγώνα, είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά στην τελική προσπάθεια τα έκανε… μαντάρα. Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα πίεζαν, αλλά αυτοί που σκόραραν ήταν οι γηπεδούχοι. Στο 81’ οι παίκτες της Λέστερ εκτέλεσαν το κόρνερ που είχαν κερδίσει, ο Ρικάρντο Περέιρα πήρε το ριμπάουντ και με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε συστημένη την μπάλα στα δίχτυα του Εντερσον Μοράες για το τελικό 2-1.

Μετά την ήττα στο «King power stadium» η Σίτι έμεινε στους 44 βαθμούς, με την ομάδα του Γιουργκεν Κλοπ να διαλύει εντός έδρας τη Νιούκαστλ (4-0) και να φτάνει τους 51 πόντους.  Πλέον το επόμενο παιχνίδι με την Σαουθάμπτον (30/12) είναι ζωής και θανάτου για τη Σίτι, η οποία πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Δείτε τα καλύτερα highlights της αναμέτρησης:

«Πολυβόλο» η Τότεναμ, τριάρα η Γιουνάιτεντ

Χριστουγεννιάτικο πάρτι στο Γουέμπλεϊ με καλεσμένη την Μπόρνμουθ! Η Τότεναμ διέλυσε με 5-0 την αντίπαλό της και μετά τη σοκαριστική ήττα της Σίτι από τη Λέστερ ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 45 πόντους. Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Ερικσεν στο 16’, με τον Σον στο 23’ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Το 3-0 έκανε ο Λούκας στο 35’, με τον Κέιν στο 61’ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Σον στο 70’ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση.

Δείτε τα highlights του παιχνιδιού:

Η απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο φαίνεται ότι λειτούργησε ευεργετικά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Κόκκινοι Διάβολοι στο πρώτο τους εντός έδρας παιχνίδι με τον Σόλσκιερ στον πάγκο τους, έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης και κέρδισαν με 3-1 την Χάντερσφιλντ. Το σκορ άνοιξε στο 28’ ο Μάτιτς, με τον Πογκμπά να σκοράρει δύο γκολ στο 64’ και το 78’ για το 3-0. Το μοναδικό που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής στο 88΄με τον Γιόργκενσεν.

Δείτε τα highlights του παιχνιδιού:         

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Φούλαμ – Γουλβς 1-1
Μπέρνλι – Εβερτον 1-5
Κρίσταλ Πάλας – Κάρντιφ 0-0
Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι 2-1
Λίβερπουλ – Νιούκαστλ 4-0
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Χάντερσφιλντ 3-1
Μπράιτον – Αρσεναλ (19:15)
Γουότφορντ – Τσέλσι (21:30)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ