Έφτασε τις 100 νίκες με την Λίβερπουλ ο Κλοπ!

Έφτασε τις 100 νίκες με την Λίβερπουλ ο Κλοπ!

Ο Γερμανός προπονητής έφτασε τις 100 νίκες στον πάγκο της Λίβερπουλ, σε κάτι παραπάνω από 3 χρόνια παρουσίας στην ομάδα.

Η Λίβερπουλ επικράτησε εύκολα εντός έδρας της Νιουκάστλ με 4-0 και αποχαιρετά το 2018 με τον καλύτερο τρόπο, στην κορυφή της βαθμολογίας, 6 βαθμούς από την δεύτερη Τότεναμ.

Πέραν της βαθμολογικής σημασίας, το σημερινό παιχνίδι είχε ιδιαίτερη σημασία για τον Γιούργκεν Κλοπ, καθώς έφτασε τις 100 νίκες στον πάγκο της Λίβερπουλ σε όλες τις διοργανώσεις, σε κάτι παραπάνω από 3 χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ συμφώνησε με τη Λίβερπουλ στις 8 Οκτωβρίου του 2015 και έκανε το ντεμπούτο του στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Τότεναμ, το οποίο έληξε χωρίς γκολ. Η πρώτη νίκη του Γερμανού τεχνικού με τους «κόκκινους» ήρθε στις 28 Οκτωβρίου του 2015 απέναντι στην Μπόρνμουθ με 1-0 για την προημιτελική φάση του Λιγκ Καπ.

Η πρώτη νίκη του Κλοπ με τη Λίβερπουλ

Το επίτευγμα του Κλοπ παίρνει ακόμη μεγαλύτερη αξία, καθώς κατάφερε να φτάσει το συγκεκριμένο αριθμό νικών (σε 181 αγώνες) πιο γρήγορα από τους Μπομπ Πέισλι (σε 183 αγώνες) και Μπιλ Σάνκλι (σε 186 αγώνες), δύο κορυφαίους προπονητές στην ιστορία της Λίβερπουλ.

Πιο γρήγορα από όλους, κατάφερε να «εκατοσταρίσει» ο Κένι Νταλγκλίς, ο οποίος χρειάστηκε 159 παιχνίδια, ενώ ο Ράφα Μπενίτεθ το πέτυχε σε 174 ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ