Η κίνηση ανθρωπιάς του Χέντερσον που συγκίνησε την Αγγλία

Η κίνηση ανθρωπιάς του Χέντερσον που συγκίνησε την Αγγλία

Εξαιρετική χειρονομία από τον Χέντερσον που χάρισε μια αξέχαστη μέρα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη, μοιράζοντας τους και ακριβά δώρα.

Μια πολύ όμορφη κίνηση που εκφράζει απόλυτα το πνεύμα των Χριστουγέννων έκανε ο Τζόρνταν Χέντερσον.

Την Κυριακή που μας πέρασε, ο αρχηγός της Λίβερπουλ νοίκιασε μια αίθουσα πληρώνοντας μάλιστα το φαγητό και τα αναψυκτικά, για πολλά άπορα και φτωχά παιδιά από την πόλη, αλλά και με ειδικές ανάγκες.

Μάλιστα το «παρών» στο γιορτή έδωσε και ο ίδιος με τη σύζυγό του Ρεμπέκα με τους δυο τους να χορεύουν μαζί με τα παιδιά και στο τέλος τους δίνουν δώρα. Τι δώρα; Όχι ότι κι ότι αλλά δώρα ακριβά, εκ των οποίων πολλά ήταν  iPads!

Στο πλευρό του Χέντερσον σε αυτή την κίνηση στάθηκε και ο Ανταμ Λαλάν με τους δύο ποδοσφαιριστές να υπογράφουν αυτόγραφα και να βγαίνουν φωτογραφίες με τα παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος θέλησε να κρατήσει την κίνηση αυτή κρυφή ωστόσο την όμορφη χειρονομία του αποκάλυψε μια μητέρα. Η συγκεκριμένη κυρία ανάρτησε φωτογραφία με το παιδί της και ευχαρίστησε τον αρχηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας του Λίβερπουλ.

Να σημειώσουμε ότι το πάρτι πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Κένι Νταλγκλίς» στο «Άνφιλντ»  και υπολογίζεται ότι στοίχισε στον αρχηγό της Λίβερπουλ 2.500 χιλιάδες ευρώ. Φυσικά η είδηση μόλις έγινε γνωστή έκανε όλη την Αγγλία να υποκλιθεί στον Χέντερσον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ