Ο Σαλάχ κινδυνεύει με τιμωρία για τη «βουτιά» με τη Νιούκαστλ!

Ο Σαλάχ κινδυνεύει με τιμωρία για τη «βουτιά» με τη Νιούκαστλ!

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έπεσε πολύ εύκολα στο πέναλτι που κέρδισε στο δεύτερο ημίχρονο με τη Νιούκαστλ κι ενδέχεται να το πληρώσει στα κρίσιμα παιχνίδια με Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Η Λίβερπουλ προελαύνει στην Premier League, επικράτησε εύκολα με 4-0 της Νιούκαστλ και συνεχίζει να μεγαλώνει τη διαφορά με τους συνδιεκδικητές του τίτλου. Όμως στα δύο κρίσιμα επόμενα παιχνίδια με Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι ενδέχεται να μην έχει στη διάθεση της τον Μο Σαλάχ.

Ο Αιγύπτιος σταρ των κόκκινων κινδυνεύει με τιμωρία από τη διοργανώτρια αρχή για τη «βουτιά» που έκανε στο δεύτερο γκολ της Λίβερπουλ. Συγκεκριμένα ο Σαλάχ είναι αυτός που κυριολεκτικά κέρδισε το πέναλτι όπου προήλθε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του Κλοπ και ουσιαστικά κλείδωσε ακόμα ένα τρίποντο στη μάχη για την επιστροφή στην κορυφή μετά από σχεδόν 30 χρόνια.

Ο Σαλάχ στο 47ο λεπτό έπεσε πολύ εύκολα, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, αλλά η φάση θα εξεταστεί σήμερα προκειμένου να δουν οι ιθύνοντες αν πρέπει να τιμωρηθεί ο Αιγύπτιος. Ο ρέφερι Γρέιχαμ Σκοτ φαίνεται πως ξεγελάστηκε από τον Σαλάχ και είναι αρκετά πιθανό ο παίκτης της Λίβερπουλ να τιμωρηθεί με ποινή δύο αγωνιστικών. Έτσι ο Κλοπ στα πιο κρίσιμα ματς μέχρι τώρα στη σεζόν με Άρσεναλ και Σίτι να μην έχει στη διάθεση του τον κορυφαίο παίκτη του που έχει σκοράρει 12 τέρματα.

 Mo Salah is facing a ban for his 'dive' against Newcastle - with a disciplinary panel to meet on Thursday

 Salah could potentially miss Liverpool's matches against Arsenal and Man City

 Paul Dummett touched Salah's arm and the Egyptian went to ground

 Graham Scott points to the spot in Liverpool's 4-0 win over Newcastle

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ