Η Γουλβς σόκαρε την Τότεναμ, ήττες για Έβερτον και Λέστερ

Η Γουλβς σόκαρε την Τότεναμ, ήττες για Έβερτον και Λέστερ

Με αρκετές εκπλήξεις ξεκίνησε η 20η αγωνιστική της Premier League. Η Γουλβς σόκαρε την Τότεναμ στο Γουέμπλει, ενώ οι Έβερτον και Λέστερ γνώρισαν ήττες από τις Μπράιτον και Κάρντιφ αντίστοιχα.

Ο Χάρι Κέιν νόμιζε πως έδωσε το έναυσμα στο 22′ με μια σουτάρα με το αριστερό, όταν έγραψε το 1-0 υπέρ της Τότεναμ απέναντι στη Γουλβς. Που να φανταζόταν ο Άγγλος επιθετικός, αλλά και κάθε συμπαίκτης του, πως μετά από πέντε διαδοχικές νίκες στην Premier League, μετά από μια «εξάρα» κόντρα στην Έβερτον και μια «πεντάρα» κόντρα στην Μπόρνμουθ, θα ακολουθούσε αυτό το σοκ για να την προσγειώσει στη σκληρή αγγλική πραγματικότητα…

Μέχρι το 73′ οι Πετεινοί άντεξαν. Σ’ εκείνο το σημείο, μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά ο Μπόλι πετάχτηκε σαν άλλος… Σέρχιο Ράμος στην καρδιά της περιοχής του Λορίς και ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 84′ ο Ραούλ Χιμένεθ έγραψε το 1-2 με ένα απελπιστικά αδύναμο πλασέ, που όμως αιφνιδίασε τον Γάλλο τερματοφύλακα.

Το 1-3 του Έλντερ Κόστα στην αντεπίθεση των Λύκων στο 87′ ήταν απλά η τελευταία γροθιά. Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο ξέρει ότι αν θέλει να κάνει πραγματικότητα το θαύμα του τίτλου, τέτοιες γκέλες είναι σχεδόν απαγορευτικές. Στο ματς της Κυριακής (30/12) η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να κερδίσει τη Σαουθάμπτον και να επανέλθει στη 2η θέση.

Στο Λέστερ, πάλι, το «ποτήρι» των Αλεπούδων ήταν πιο πικρό ακόμα κι από αυτό της Τότεναμ. Γιατί ήταν στις καθυστερήσεις και έγινε με το κορυφαίο γκολ της αγωνιστικής. Δύσκολα θα υπάρξει καλύτερο. Ένα φανταστικό, πλασαριστό σουτ του Καμαράσα, το οποίο ο Σμάιχελ δεν υπολόγισε και ιδανικά, με αποτέλεσμα η Κάρντιφ να φύγει νικήτρια από King Power Stadium.

Η Φούλαμ ήταν αυτή που χαμογέλασε στο κρίσιμο παιχνίδι για τη μάχη της παραμονής κόντρα στη Χάντερσφιλντ, καθώς με γκολ του Μίτροβιτς στο 91′ επικράτησε με 1-0. Με το ίδιο σκορ η Μπράιτον επιβλήθηκε της Έβερτον του Μάρκο Σίλβα, χάρη σε τέρμα του Λοκάντια, μία αγωνιστική μετά την εμφατική νίκη (5-1) των Ζαχαρωτών επί της Μπέρνλι. Τέλος, η Γουότφορντ έμεινε στο 1-1 με Νιούκαστλ στην έδρα της, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά πως το ξεκίνημα – φωτοβολίδα στη σεζόν πολύ δύσκολα θα έχει ανάλογη συνέχεια.

Τα αποτελέσματα των αγώνων των 17:00 της 20ης αγωνιστικής της Premier League:

Γουότφορντ – Νιούκαστλ 1-1 (82′ Ντουκουρέ / 29′ Ροντόν)
Λέστερ – Κάρντιφ 0-1 (92′ Καμαράσα)
Μπράιτον – Έβερτον 1-0 (59′ Λοκάντια)
Τότεναμ – Γουλβς 1-3 (22′ Κέιν / 72′ Μπολί, 83′ Χιμένες, 87′ Κόστα)
Φούλαμ – Χάντερσφιλντ 1-0 (91′ Μίτροβιτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ