Κρίσταλ Πάλας – Τσέλσι 0-1

Κρίσταλ Πάλας – Τσέλσι 0-1

Ο Νταβίντ Λουίς πάσαρε υπέροχα, ο Ενγκολό Καντέ κοντρόλαρε με το στήθος και εκτέλεσε με το αριστερό ως άλλος... Ολιβιέ Ζιρού και άφησε την Άρσεναλ στο -5 πέντε από την πρώτη τετράδα, πλησιάζοντας παράλληλα τη Μάντσεστερ Σίτι στον ένα βαθμό.

Ονομάζεται Ενγκολό Καντέ και φήμες λένε ότι αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου. Σήμερα (30/12), είπε να τους διαψεύσει. Να τους πει, με δικά του «λόγια», πως είναι πιο επιθετικογενής απ’ όσο νομίζουν. Ο Γάλλος κινήθηκε σαν άλλος Πέδρο Ροντρίγκεθ στο χώρο και παρέλαβε την υπέροχη μπαλιά του Νταβίντ Λουίς.

Τι έκανε με αυτήν; Κατέβασε την μπάλα και εκτέλεσε με το αριστερό. Τυπικό γκολ Ολιβιέ Ζιρού, δηλαδή. Του συμπαίκτη και συμπατριώτη του, που σήμερα τοποθετήθηκε στην κορυφή της επίθεσης από τον Μαουρίτσιο Σάρι, αλλά έκανε ελάχιστα αισθητή την παρουσία του.

Οι Μπλε απειλήθηκαν ελάχιστα μόνο προς το τέλος, έλεγξαν την κατάσταση, είχαν δοκάρι με εκτέλεση φάουλ του Γουίλιαν στο 35ο λεπτό, έχασαν ορισμένες ευκαιρίες παρότι είδαν τον Εντέν Αζάρ να «μπλοκάρεται» εξαιρετικά από τους γηπεδούχους και πήραν μια δίκαιη νίκη, απέναντι στην έτερη ομάδα του Λονδίνου.

Βαθμολογικά, το «τρίποντο» έχει σημασία περισσότερο διότι η κατάσταση της τετράδας αρχίζει να αποκτά πιο ξεκάθαρη εικόνα. Η Άρσεναλ, λόγω και της (βαριάς) ήττας από τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ, μένει πλέον στο -5 από την 4η Τσέλσι.

Η τελευταία, δε, πλησιάζει τη Μάντσεστερ Σίτι στον ένα βαθμό στην 3η θέση και περιμένει να δει τι μέλλει γενέσθαι στο ματς των Πολιτών με τη Σαουθάμπτον (30/12, 16:15). Παράλληλα, η Τσέλσι έφτασε στο -2 από τη 2η Τότεναμ, η οποία ηττήθηκε από τη Γουλβς με 3-1 στο Γουέμπλεϊ.

Κρίσταλ Πάλας (Ρόι Χόντσον): Γκουαΐτα, Ουάν-Μπισακά, Τόμκινς, Σακό, Φαν Άανχολτ, Κουγιατέ, Μιλιβόγεβιτς, ΜακΆρτουρ, Σλουπ, Ζαά, Τάουνσεντ.

Τσέλσι (Μαουρίτσιο Σάρι): Κέπα, Αθπιλικουέτα, Ρίντιγκερ, Νταβίντ Λουίζ, Μάρκος Αλόνσο, Καντέ, Ζορζίνιο, Μπάρκλεϊ, Ουίλιαν, Ζιρού, Αζάρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ