Φαν Ντάικ: «Ο Σωκράτης έλεγε ότι ο Σαλάχ έκανε βουτιά»

Φαν Ντάικ: «Ο Σωκράτης έλεγε ότι ο Σαλάχ έκανε βουτιά»

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ σχολίασε την κόντρα που είχε με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στο ημίχρονο της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ.

Την δική του εξήγηση για την έντονη λογομαχία που είχε με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, στη φυσούνα μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου στο Άνφιλντ (το ματς τελείωσε με 5-1 υπέρ της Λίβερπουλ), έδωσε Φαν Ντάικ.

Όπως είναι γνωστό στις καθυστερήσεις ημιχρόνου, ο διαιτητής Μάικλ Όλιβερ υπέδειξε πέναλτι στο μαρκάρισμα του Παπασταθόπουλου πάνω στον Σαλάχ. Ο Έλληνας αμυντικός τα είχε με τον Αιγύπτιο επιθετικό, θεωρώντας ότι ξεγέλασε τον διαιτητή. Τότε ο Φαν Ντάικ θέλησε να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του και είχε έντονη λογομαχία με τον Σωκράτη.

«Είδα ότι επιτέθηκε στον Μο και του έλεγε ότι έκανε βουτιά. Εγώ ήθελα να του πω ότι δεν έγινε έτσι. Προφανώς, όλοι ήρθαν γύρω μας, αφού φαινόταν ότι τσακωνόμασταν, αλλά δεν συνέβαινε αυτό. Απλά ήθελα να του μιλήσω. Όμως, αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο και προχωράμε. Εγώ προστατεύω τους συμπαίκτες μου και είναι φυσιολογικό. Έτσι θα έπρεπε να αντιδράσει ο καθένας και έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι, να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Σίγουρα, αυτό κάνω εγώ», είπε ο Φαν Ντάικ.

«Ήμασταν σχεδόν τέλειοι, ήταν μια σημαντική νίκη. Τώρα μπορούμε τώρα να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με την Σίτι. Τελειώσαμε το 2018 τώρα αρκετά καλά και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να το κρατήσουμε αυτό», πρόσθεσε ο Ολλανδός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ