Επικίνδυνη έξοδος για την Γιουνάιτεντ, δοκιμασία για την Τσέλσι

Επικίνδυνη έξοδος για την Γιουνάιτεντ, δοκιμασία για την Τσέλσι

Η δύσκολη αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Σεντ Τζέιμς Παρκ , η εντός έδρας δοκιμασία για την Τσέλσι κόντρα στην Σαουθάμπτον και το ντέρμπι ουραγών ανάμεσα σε Χάντερσφιλντ-Μπέρνλι είναι τα ματς που δεσπόζουν από το σημερινό πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ.

Δεύτερη μέρα του νέου έτους και η αγωνιστική δράση στην Αγγλία και στην Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Υπάρχουν πολλά ενδιαφέρονται παιχνίδια για την 21η αγωνιστική του κορυφαίου πρωταθλήματος της Ευρώπης.

Η φορμαρισμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει στο Σεντ Τζέιμς Παρκ την Νιουκάστλ, θέλοντας να συνεχίσει το νικηφόρο σερί με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην άκρη του πάγκου της, ενώ από την άλλη η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ που δεν έχει κερδίσει τα τελευταία τρία παιχνίδια της, θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να κάνει αποφασιστικό βήμα για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Στην ίδια μοίρα βρίσκεται και η Σαουθάμπτον, η οποία αντιμετωπίζει στο Στάμφορντ Μπρίτζ την Τσέλσι, η οποία εδραιώθηκε στην τέταρτη θέση μετά την νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας, ενώ οι «άγιοι» προέρχονται από την εντός έδρας ήττα κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.

Το άλλο ματς που ξεχωρίζει είναι το ντέρμπι ουραγών ανάμεσα σε Χάντερσφιλντ και Μπέρνλι στο Kirklees Stadium. Η Χάντερσφιλντ παίζει back2back με ομάδες που βρίσκονται στο πάτο της βαθμολογίας, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε αντιμέτωπη με την Φούλαμ, όπου και ηττήθηκε. Από την άλλη, η Μπέρνλι επικράτησε της Γουέστ Χαμ με 2-0 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Μπόρνμουθ-Γουότφορντ (21:45)

Τσέλσι-Σαουθάμπτον

Χάντερσφιλντ-Μπέρνλι

Γουέστ Χαμ-Μπράιτον

Γουλβς-Κρίσταλ Πάλας

Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ