Άρσεναλ – Φούλαμ 4-1

Άρσεναλ – Φούλαμ 4-1

Η Άρσεναλ προσέφερε θέαμα στο κοινό της και συνέτριψε τη Φούλαμ με 4-1 στο Έμιρεϊτς.

Το 2019 ξεκίνησε εντυπωσιακά για την Άρσεναλ, καθώς διέλυσε εντός έδρας τη Φούλαμ με 4-1. Σκόρερ των κανονιέρηδων ήταν οι Τζάκα (25′), Λακαζέτ (55′), Ράμζεΐ (79′) και ο Ομπαμεγιάνγκ στο 83′. Για τους φιλοξενούμενους είχε μειώσει ο Καμαρά σε 2-1 στο 69′.

Ο Ουνάι Έμερι αποφάσισε να παίξει με διάταξη τριών αμυντικών σε ένα σχήμα 3-4-2-1, με των Σωκράτη Παπασταθόπουλο ως κεντρικό στόπερ, και δικαιώθηκε απόλυτα για την απόφασή του. Η Άρσεναλ παρουσιάστηκε πολύ βελτιωμένη σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην πρωτοπόρο Λίβερπουλ και δίκαια επικράτησε με 4-1.

Οι γηπεδούχοι παίζοντας κατά διαστήματα πολύ θεαματικό ποδόσφαιρο περιόρισε σε ρόλο κομπάρσου την συμπολίτισσα Φούλαμ. Ιδιαίτερα στη φάση του 2-0, οι νικητές έκρυψαν τη μπάλα μέχρι ο Κολάσινατς να σερβίρει τη μπάλα στον Λακαζέτ για το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων.

Με τη νίκη αυτή η Άρσεναλ παρέμεινε στην 5η θέση και πλέον βρίσκεται στο μείον δύο από την Τσέλσι η οποία υποδέχεται αύριο (2/1) τη Σαουθάμπτον. Η νεοφώτιστη Φούλαμ βρίσκεται στην προτελευταία θέση και συνεχίζει την προσπάθεια της να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άρσεναλ: Λένο, Κονσιελνί, Μουστάφι (46′ Τορέιρα), Παπασταθόπουλος, Μέιτλαντ, Τζάκα, Γκεντουζί, Κολάσινατς, Ιγουόμπι (83′ Σάκα), Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ (75′ Ράμζεϊ)

Φούλαμ: Ρίκο, Κρίστι (56′ Μενσά), Οντόι, Μάρτσαντ, Ριμ, Μπράιαν, Σισέ (60′ Σερί), Κέρνι, Σίρλε (60′ Καμαρά), Μίτροβιτς, Σεσενιον

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ