Τσέλσι – Σαουθάμπτον 0-0

Τσέλσι – Σαουθάμπτον 0-0

Στραβοπάτησε η Τσέλσι στο πρώτο της παιχνίδι για το νέο έτος, καθώς έμεινε ισόπαλη (0-0) με την Σαουθάμπτον στο Στάμφορντ Μπριτζ. Μεγάλο διπλό για την Πάλας του Μιλιβόγεβιτς.

Στις 16/12 είχε σοκάρει την Άρσεναλ επικρατώντας 3-2, ακολούθησε ακόμα μία νίκη επί της Χάντερσφιλντ και κάπου εκεί, βρήκε τοίχο η Σαουθάμπτον που ηττήθηκε από Γουέστ Χαμ και Μάντsεστερ Σίτι στη συνέχεια. Στο πρώτο τους παιχνίδι για το νέο έτος όμως, οι Άγιοι έβαλαν δύσκολα στην Τσέλσι και τελικά πήραν το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι. Οι Μπλε του Λονδίνου είχαν τον έλεγχο του αγώνα, είχαν τις ευκαιρίες και ένα ακυρωθέν γκολ, όμως δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Σαουθάμπτον που δίνει τη δική της μάχη για να αποφύγει τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι έδιναν την εντύπωση ότι παίζουν μόνοι τους στο Στάμφορντ Μπριτζ. Απειλούσαν και δεν απειλούνταν. Όμως το πολυπόθητο τέρμα δεν ήρθε ποτέ. Ή μάλλον ήρθε, με τον Αλβάρο Μοράτα στο 70ο λεπτό όμως ο ρέφερι είδε οφσάιντ και το ακύρωσε. Μέχρι το τελικό σφύριγμα προσπαθούσαν να σκοράρουν οι Μπλε, με τον Μάρκος Αλόνσο να φωνάζει «παρών»! Το 0-0 δεν άλλαξε ως το τέλος με την Τσέλσι να κάνει το πρώτο στραβοπάτημα του 2019!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τσέλσι (Μαουρίτσιο Σάρι): Κέπα, Μάρκος Αλόνσο, Νταβίντ Λουίζ, Ρούντιγκερ, Αθπιλικουέτα, Ζορζίνιο, Καντέ, Μπάρκλεϊ (68’ Φάμπρεγας), Γουίλιαν (37’ Λόφτους-Τσικ), Αζάρ, Μοράτα

Σαουθάμπτον (Ραλφ Χάζενχουτλ): Γκαν, Σέντρικ, Γιοσίντα, Βέστεργκαρντ, Μπεντνάρεκ, Βαλερί, Ρομέου, Γουόρντ-Πράουζ, Άρμστρονγκ, Ρέντμοντ, Ινγκς

Γουλβς – Κρίσταλ Πάλας 0-2

Με γκολ των Αγιού και Μιλιβόγεβιτς στην εκπνοή η Κρίσταλ Πάλας πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Γουλβς. Όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα αρκούνταν στην ισοπαλία, όμως στο 83′ ο Αγιού έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους. Οι Λύκοι, που προέρχονταν από την εμφατική νίκη επί της Τότεναμ προσπάθησαν να ισοφαρίσουν αλλά τελικά στις καθυστερήσεις ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Λούκα Μιλιβόγεβιτς από το σημείο του πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-0!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής:

Έβερτον-Λέστερ 0-1 (58΄ Βάρντι)

Άρσεναλ-Φούλαμ 4-1 (25΄ Τζάκα, 55΄ Λακαζέτ, 79΄ Ράμσει, 83΄ Ομπαμεγιάνκ – 69′ Καμαρά)

Κάρντιφ-Τότεναμ 0-3 (3′ Κέιν, 12′ Έρικσεν, 26′ Σον)

Μπόρνμουθ-Γουότφορντ 3-3 (34΄ Ακε, 37΄ Γουίλσον, 40΄ Φρέιζερ – 14΄,27΄ Ντίνεϊ, 38΄ Σεμα)

Τσέλσι-Σαουθάμπτον 0-0

Χάντερσφιλντ-Μπέρνλι 1-2 (33΄ Μουνιέ – 40΄ Γουντ, 73΄ Μπαρνς

Γουέστ Χαμ-Μπράιτον 2-2 (66΄,68΄ Αρναούτοβιτς – 57΄ Στέφενς, 59΄ Ντάφι)

Γουλβς-Κρίσταλ Πάλας 0-2 (83΄ Τζόρνταν Αγιού, 90΄+4 πεν. Μιλιβόγεβιτς)

Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Γ. 0-2 (64΄ Λουκάκου, 80΄ Ράσφορντ)

Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ 3/1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ