Μοσίρι: «Μεγάλο στοίχημα ο Μάρκο Σίλβα»

Μοσίρι: «Μεγάλο στοίχημα ο Μάρκο Σίλβα»

Ο μεγαλομέτοχος της Έβερτον στηρίζει τον Μάρκο Σίλβα και είναι έτοιμος να κάνει την Έβερτον και πάλι πρωταγωνίστρια στην Premier League.

Ο Φαρχάντ Μοσίρι είναι το απόλυτο αφεντικό στην Έβερτον και υπόσχεται μεγάλες επενδύσεις, ώστε η ομάδα του Λίβερπουλ να πρωταγωνιστήσει στο μέλλον στην Premier League. Ο Ιρανός επιχειρηματίας, ο οποίος διαθέτει και την βρετανική υπηκοότητα και δραστηριοποιείται στο Λονδίνο, αύξησε το ποσοστό των μετοχών του από το 49.9%, στο 68.6%, αποκτώντας το 18.7% που ανήκε μέχρι πρότινος στην «Blue Heaven Holdings Ltd».

Μάλιστα έως τον προσεχή Ιούλιο το ποσοστό που θα κατέχει ο Μοσίρι αναμένεται να ανέβει ακόμα περισσότερο και να φτάσει το 77,2% των μετοχών του συλλόγου του Μερσεσάιντ. Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ της Αγγλίας ο Μοσίρι υποσχέθηκε πως την επόμενη διετία θα προχωρήσει σε επενδύσεις δεκάδων εκατ. ευρώ στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, στην κατασκευή νέου γηπέδου, ώστε στο μέλλον να γίνει πρωταγωνίστρια στο αγγλικό πρωτάθλημα, ενώ στήριξε τον προπονητή της ομάδας, Μάρκο Σίλβα:

«Θα γίνουν οι απαραίτητες επενδύσεις, όσες χρειαστούν, ώστε η Εβερτον να φθάσει κάποια στιγμή, τα επόμενα χρόνια, να είναι από τις διεκδικήτριες του τίτλου. Σίγουρα δεν είμαι ευχαριστημένος από τη θέση που βρισκόμαστε τώρα στη βαθμολογία, αλλά θα τα πάμε καλύτερα. Στηρίζω τον Σίλβα και σίγουρα είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τη συνέχεια. Εχει την απόλυτη στήριξη μας και ελπίζω να τα καταφέρει.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ