Πελεγκρίνι: «Θέλω να μείνει ο Αρναούτοβιτς»

Πελεγκρίνι: «Θέλω να μείνει ο Αρναούτοβιτς»

Ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ, Μανουέλ Πελεγκρίνι, δήλωσε αποφασισμένος να κρατήσει τον Μάρκο Αρναούτοβιτς στην ομάδα.

Την διακαή επιθυμία του να ο Μάρκο Αρναούτοβιτς να παραμείνει στη Γουέστ Χαμ εξέφρασε ο τεχνικός της ομάδας Μανουέλ Πελεγκρίνι. Κι αυτό την ώρα που υπάρχει φημολογούμενο ενδιαφέρον για την απόκτησή του Αυστριακού ποδοσφαιριστή από σύλλογο της Κίνας.

Συγκεκριμένα τα βρετανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι μεγάλος σύλλογος της Κίνας πρόσφερε 35 εκατομμύρια λίρες για τον Αυστριακό επιθετικό, ο οποίος φέτος έχει σημειώσει οκτώ τέρματα σε 17 αγώνες της Γουέστ Χαμ.

Ο Πελεγκρίνι, μιλώντας στα ΜΜΕ ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Άρσεναλ το Σάββατο (12/1), διέψευσε τις φήμες ότι ο Αρναούτοβιτς ετοιμάζεται να αποχωρήσει την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

«Δεν θα μιλήσω για τιμή, δεν θα μιλήσω για φήμες. Ο Μάρκο και οι άλλοι παίκτες για τους οποίους ακούγονται οι φήμες πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στην ομάδα και στους αγώνες που έχουμε να δώσουμε. Είμαι σίγουρος ότι η σκέψη του θα είναι στο παιχνίδι με την Άρσεναλ. Εγώ θέλω να τον κρατήσω στην ομάδα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον», είπε ο προπονητής της Γουέστ Χαμ.

Ο αγώνας του Σαββάτου θα αποτελέσει και μια ευκαιρία επιστροφής του Σαμίρ Νασρί σε αγώνες της Premier League μετά από 2,5 χρόνια και μάλιστα εναντίον της πρώην ομάδας του. Ο διεθνής Γάλλος υπέγραψε στην Γουέστ Χαμ την τελευταία ημέρα του 2018, αφού εξέτισε ποινή αποκλεισμού 18 μηνών για ντόπινγκ. Πάντως, έκανε ήδη ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα, αφού αγωνίστηκε στη νίκη (2-0) επί της Μπέρμιγχαμ για το κύπελλο.

«Ήταν χρήσιμο γι΄ αυτόν να παίξει 60 λεπτά εναντίον της Μπέρμιγχαμ για το κύπελλο. Δουλεύει πολύ σκληρά, έτσι απέδειξε ότι είναι σε θέση να αγωνιστεί. Θα είναι στην αποστολή της ομάδας κατά της Άρσεναλ, θα δούμε αν θα ξεκινήσει», τόνισε ο Πελεγκρίνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ