Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ 1-0

Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ 1-0

Το γκολ του Ντέκλαν Ράις (48') αποδείχθηκε υπεραρκετό για την Γουέστ Χαμ για να πάρει τη νίκη κόντρα στην Άρσεναλ που έχασε πολύτιμο έδαφος για την τετράδα.

Πολύ ασταθής παρουσιάζεται η Άρσεναλ μακριά από το Emirates. Τελευταίο της «διπλό» εντοπίζεται τον Νοέμβριο με αντίπαλο την Μπόρνμπουθ. Το ματς με την Γουέστ Χαμ ήρθε να το επιβεβαιώσει. Το γκολ του Ράις ήταν αρκετό για τα Σφυριά, που είχαν τον έλεγχο του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκειά του, για να επιβληθούν μιας προβληματικής Άρσεναλ που πλέον μπορεί να μείνει μέχρι και με -6 πίσω από την τέταρτη της βαθμολογίας Τσέλσι.

Οι γηπεδούχοι κοίταξαν κατάματα την ομάδα του Έμερι που δεν μπορούσε να γίνει απειλητική, ενώ η αμυντικές «αρρυθμίες» έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους. Πιο αναλυτικά, ο  Φαμπιάνσκι ήταν παρών σε διπλή προσπάθεια του Λακαζέτ στο 14ο λεπτό.  Ενώ στο 32′ το δυνατό σουτ του Άντγερσον πέρασε μόλις άουτ. Τα Σφυριά, έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι, ενώ το 0-0 παρέμενε ακέραιο στον φωτεινό πίνακα.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό, ένα κακό διώξιμο του Τζάκα με το κεφάλι, έδωσε τη δυνατότητα στον Νασρί να τροφοδοτήσει τον Ράις,κι αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Ο Έμερι έριξε στη «μάχη» τους Ράμσεϊ και Τορέιρα για να δώσουν «παλμό» σε μια άνευρη Άρσεναλ που απείλησε μόλις έμεινε πίσω στο σκορ. Ο Ομπαμεγιάνγκ στο 64′ και ο Ιβόμπι στο 67′ «άγγιξαν» το γκολ, χωρίς όμως να πληγώνουν τα δίχτυα των γηπεδούχων.

Το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων διατηρήθηκε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με αποτέλεσμα η Άρσεναλ να μείνει στην 5η θέση της βαθμολογίας, στο -3 από την Τσέλσι που έχει έναν αγώνα λιγότερο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουέστ Χαμ (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Φαμπιάνσκι, Σαμπαλέτα, Ογκμπόνα, Ντιόπ, Κρέσγουελ, Ράις, Νομπλ, Νασρί (71′ Σνόντγκρας), Αντόνιο (82′ Ομπιάνγκ), Άντερσον, Αρναούτοβιτς (71′ Κάρολ)

Άρσεναλ (Ουνάι Έμερι): Λένο, Παπασταθόπουλος, Κοσιελνί, Μουστάφι (59′ Ράμσεϊ), Μέιτλαντ-Νάιλς (69′ Μπεγερίν), Κολάσινατς, Τσάκα (59′ Τορέιρα), Γκεντουζί, Ιβόμπι, Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ