Στη λίστα της Γιουνάιτεντ ο Σάουθγκεϊτ

Στη λίστα της Γιουνάιτεντ ο Σάουθγκεϊτ

Την περίπτωση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ εξετάζουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας μετά το καλοκαίρι.

Στη λίστα με τα ονόματα που κοιτάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον επόμενο μόνιμο προπονητή, βρέθηκε και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο οποίος έχει συμβόλαιο για να παραμείνει στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας μέχρι και το 2022.

Οι κόκκινοι διάβολοι βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση υπό την ηγεσία του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, μετρούν μόνο νίκες και γενικότερα έχουν ανέβει κατακόρυφα από τη στιγμή που αποχώρησε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Αν μάλιστα η ομάδα πετύχει τους στόχους της με τον Νορβηγό (τετράδα Premier League, κατάκτηση Κυπέλλου και πορεία στο Champions League), τότε ενδεχομένως να μείνει ο ίδιος και μετά το καλοκαίρι στον πάγκο της αγγλικής ομάδας.

Πάντως στη Γιουνάιτεντ για να είναι έτοιμοι, εξετάζουν κι άλλες επιλογές και μία από αυτές είναι και ο ομοσπονδιακός προπονητής. Μαζί με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο που είναι ο βασικός στόχος της διοίκησης των κόκκινων διαβόλων για την επόμενη μέρα στο «τιμόνι» του κλαμπ, ο Σάουθγκεϊτ λογίζεται από το βράδυ του Σαββάτου ως ένας από τους επικρατέστερους όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία δεν είναι εύκολη η περίπτωση του, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την FA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ