Τότεναμ : Βάζει πωλητήριο στον Ρόουζ

Τότεναμ : Βάζει πωλητήριο στον Ρόουζ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιθυμεί να αποκτήσει τον Ντάνι Ρόουζ με την Τότεναμ να ζητάει περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ για να τον αφήσει να φύγει

Ο Ντάνι Ρόουζ θέλει να φύγει από την Τότεναμ και ψάχνει τις επιλογές του, την ίδια ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή.

Ο φουλ μπακ των Λονδρέζων θεωρείται εξαιρετική περίπτωση για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, η οποία θέλει να κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει.

Ο ίδιος νωρίτερα μέσα στη σεζόν είχε τονίσει ότι έχει έρθει η στιγμή στην καριέρα του που θέλει να κερδίσει τίτλους για αυτό και πρέπει να σκεφτεί το μέλλον του. Έτσι αυτή τη στιγμή βλέπει τη συνέχεια της καριέρας του εκτός της Τότεναμ.

Η ομάδα του είναι πρόθυμη να τον παραχωρήσει και ζητάει ένα ποσό κοντά στα 50 εκατομμύρια ευρώ, περίπου όσα παραχώρησε και τον Γουόκερ στην Μάντσεστερ Σίτι το περασμένο καλοκαίρι.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι θέλουν πάρα πολύ να τον κάνουν δικό τους, καθώς θέλουν διακαώς να ενισχύσουν τα άκρα της άμυνάς τους. Ο Ρόουζ ανήκει στην Τότεναμ από το 2007, έχει μετρήσει 149 συμμετοχές, 10 γκολ και 21 ασίστ μέχρι στιγμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ