Έμμεση επιβεβαίωση του Παρέντες για τη μεταγραφή στην Τσέλσι

Έμμεση επιβεβαίωση του Παρέντες για τη μεταγραφή στην Τσέλσι

Ο Λεάντρο Παρέντες επιβεβαίωσε εμμέσως τη μεταγραφή του από τη Ζενίτ στην Τσέλσι, κάνοντας retweet βίντεο καλωσορίσματός του στους Μπλε του Λονδίνου.

Ο Λεάντρο Παρέντες επιβεβαίωσε εμμέσως τη μεταγραφή του από τη Ζενίτ στην Τσέλσι, κάνοντας retweet ένα βίντεο το οποίο ανέβηκε στο Youtube και καλωσορίζει τον Αργεντινό στους Μπλε. Τις τελευταίες ημέρες τα βρετανικά ΜΜΕ παρουσιάζουν τον 24χρονο μέσο έτοιμο να πάρει μεταγραφή, συνεπώς η εξέλιξη αυτή ήταν αναμενόμενη.

Ο Αργεντινός μετακινήθηκε από τη Ρόμα στη ρωσική ομάδα αντί 23.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2017, πραγματοποιώντας μία σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων που τον έφερε στο στόχαστρο ομάδων της Premier League.

Ο Παρέντες ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ακαδημία της (αγαπημένης του) Μπόκα Τζούνιορς και μετακόμισε για πρώτη φορά στην Ευρώπη για χάρη της Κίεβο Βερόνα τον Ιανουάριο του 2014. Εφόσον η μετακίνησή του στην Τσέλσι ολοκληρωθεί κατά τον τρέχοντα Ιανουάριο, ουσιαστικά θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη σου Σεσκ Φάμπρεγας στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι αναζητά έναν παίκτη με τα δικά του, σαφώς πιο αθλητικά και επιθετικογενή προσόντα εν συγκρίσει με τον Ισπανό μέσο που μεταγράφηκε στη Μονακό, προκειμένου να σταθεί στο πλάι των Ενγκολό Καντέ και Ζορζίνιο στη μεσαία γραμμή των Λονδρέζων.

Τη φετινή σεζόν έχει μετρήσει 22 εμφανίσεις και 4 γκολ στο ρωσικό πρωτάθλημα και το Europa League.

Η χαρακτηριστική ανάρτηση του Παρέντες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ