Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1

Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1

Με τον Μάρκους Ράσφορντ να σκοράρει και τον Νταβίντ Ντε Χέα να πιάνει... τα πάντα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με 1-0 από την έδρα της Τότεναμ.

Η ανανεωμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ επικράτησε και της Τότεναμ με 1-0. Ο Μάρκους Ράσφορντ μετά από εκπληκτική ασίστ του αναγεννημένου Πολ Πογκμπά νίκησε τον Ούγκο Λορίς στο 44′ και έδωσε τη νίκη στους «κόκκινους διάβολους».

Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσέφεραν ένα ντέρμπι με τα όλα του στους οπαδούς των δύο ομάδων. Ο πολύ καλός ρυθμός και οι επιθετικοί προσανατολισμοί των δυο ομάδων έδωσε στο παιχνίδι μια άγρια ομορφιά από το ξεκίνημα.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά οι παίκτες του Σόλσκιερ με κάθε ευκαιρία προσπαθούσαν να ξεδιπλωθούν στην αντεπίθεση με αστραπιαία ταχύτητα. Σε μία από αυτές τις αντεπιθέσεις βρήκε και το γκολ της νίκης η Γιουνάιτεντ. Στο 44ο λεπτό, ο Πογκμπά με μία εξαιρετική πάσα βρήκε τον Ράσφορντ ο οποίος μετά από ένα σπριντ εκτέλεσε τον Λορίς με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Λονδρέζοι ήταν ανώτεροι των φιλοξενούμενων και έψαξαν με «μανία» το γκολ. Οι προσπάθειες των επιθετικών της Τότεναμ όμως σταματούσαν πάνω στον εκπληκτικό Ντε Χέα. Ο Ισπανός είχε την απάντηση σε κάθε επιθετική ενέργεια των γηπεδούχων.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Τότεναμ: Λορίς, Τρίπιερ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Ντέιβις, Γουίνκς (81′ Γιορέντε), Σισοκό (43′ Λαμέλα), Έρικσεν, Ντέλε Άλι, Σον, Κέιν

Μ. Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γιανγκ, Λίντελοφ, Τζόουνς, Σο, Μάτιτς, Ερέρα, Πογκμπά (92′ ΜακΤόμινεϊ), Λίνγκαρντ (83′ Ντάλοτ), Ράσφορντ, Μαρσιάλ (73′ Λουκακού)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ