Ψηφίζει… Λίβερπουλ ο Τουρέ

Ψηφίζει… Λίβερπουλ ο Τουρέ

Ο Γιάγια Τουρέ, καλεσμένος στο Sky Sports, μίλησε για την κούρσα τίτλου στην Αγγλία και ανέφερε πως είναι προτιμότερο να βρίσκεσαι στη θέση του οδηγού όπως η Λίβετρπουλ.

Ο πρώην πλέον αμυντικός χαφ του Ολυμπιακού, Γιάγια Τουρέ, με μακρά θητεία στην Premier League και στην Μάντσεστερ Σίτι, κλήθηκε ως καλεσμένος του Sky Sports και της εκπομπής Monday Night Football, να σχολιάσει τη μάχη της Σίτι και της Λίβερπουλ για την κατάκτηση του τίτλου, με τον Ιβοριανό να σχολιάζει τα εξής:

«Για να είμαι ειλικρινής θα προτιμούσα να είμαι στη θέση της Λίβερπουλ αυτή τη στιγμή. Ξέρω τους πρώην συμπαίκτες μου και ξέρω ότι θα παλέψουν μέχρι το τέλος, ωστόσο, είναι δύσκολο και θα είναι ακόμα πιο δύσκολο.

Στην Premier League, όταν έχεις πάρει την προηγούμενη σεζόν τον τίτλο, τότε η αμέσως επόμενη είναι πολύ δύσκολη και σε αυτό προσπαθεί να ανταπεξέλθει ο Πεπ. Αν η Σίτι χάσει κι άλλους βαθμούς θα είναι πολύ δύσκολο πλέον να πιάσει τη Λίβερπουλ. Άλλωστε, έχουν παίξει και τα δυο μεταξύ τους ματς στο πρωτάθλημα…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ