Ανατροπή με πρωταθλήτριες τις Σίτι και Μπάγερν βλέπει το CIES

Ανατροπή με πρωταθλήτριες τις Σίτι και Μπάγερν βλέπει το CIES

Αυτή είναι η πρόβλεψη του Διεθνούς Κέντρου Αθλητικών Σπουδών (CIES), μετά από έρευνα που διεξήγαγε και σίγουρα δεν θα χαροποιήσει τους οπαδούς των Λίβερπουλ και Μπορούσια Ντόρτμουντ!

H Mάντσεστερ Σίτι θα καταφέρει να ξεπεράσει την Λίβερπουλ και να υπερασπιστεί τον τίτλο της στην αγγλική Premier League, όπως θα κάνει και η Μπάγερν στην κούρσα τίτλου στην Bundesliga με την Ντόρτμουντ!

Αυτό είναι το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγει η τελευταία έρευνα του Διεθνούς Κέντρου Αθλητικών Σπουδών, που βρίσκεται στην Ελβετία και δημιουργήθηκε το 1995 ως κοινοπραξία της FIFA με το Πανεπιστήμιο του Νοσατέλ.

Αναλύθηκαν η αγωνιστική παρουσία των ομάδων στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα, κατά την διάρκεια του πρώτου μέρους της τρέχουσας σεζόν. Η έρευνα βασίζεται σε ένα μοντέλο, που εφαρμόστηκε στις σεζόν 2016/17 και 2017/18 και συμπεριλαμβάνει τα εύστοχα σουτ στην εστία, την κατοχή μπάλας, τα σουτ που έγιναν εντός περιοχής και την συγκομιδή  βαθμών σε σχέση με τους …αναμενόμενους.

«Τα ευρήματα δείχνουν ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα νικήσει τελικά την Λίβερπουλ στον τίτλο της αγγλικής Premier League», αναφέρεται χαρακτηριστικά. Στα άλλα πρωταθλήματα, τον τίτλο φαίνεται να κατακτούν, η Μπαρτσελόνα στην Ισπανία, η Γιουβέντους στην Ιταλία και η Παρί ΣΖ στην Γαλλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ