Συνελήφθη ο Οριέ για επίθεση στη γυναίκα του

Συνελήφθη ο Οριέ για επίθεση στη γυναίκα του

Ο 26χρονος Γάλλος αμυντικός συνελήφθη με την κατηγορία ότι επιτέθηκε στη σύντροφό του καταδικάστηκε σε δίμηνη φυλάκιση, ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο 21.000 ευρώ.

Ο Σερζ Οριέ συνελήφθη, λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο Σάββατο.

Ο 26χρονος Γάλλος αμυντικός συνελήφθη με την κατηγορία ότι επιτέθηκε στη σύντροφό του, με την οποία έχει αποκτήσει μια κόρη, κι αυτός ήταν ο λόγος που δεν ήταν στην αποστολή της ομάδας του για τον αγώνα με τους «κόκκινους διαβόλους».

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ ο άσος της Τότεναμ αφέθηκε τελικά ελεύθερος χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες. Τον Σεπτέμβριο του 2016 ο Οριέ είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση δύο μηνών για επίθεση σε αστυνομικούς στο Παρίσι. Τότε ο διεθνής αμυντικός, που αγωνιζόταν στην Παρί Σεν Ζερμέν, συνελήφθη, μετά από συμπλοκή του με αστυνομικούς. Το επεισόδιο διαδραματίστηκε στα Ηλύσια πεδία, στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας. Αστυνομικός του ζήτησε να κάνει έλεγχο, ο οποίος έφευγε με την παρέα του από κέντρο διασκέδασης.

Ο Οριέ αντέδρασε έντονα, έβρισε και προπηλάκισε τον αστυνομικό, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να ζητήσει ενισχύσεις και να συλληφθεί ο διεθνής άσος. Η υπόθεση οδηγήθηκε στις δικαστικές αίθουσες, όπου ο δεξιός μπακ καταδικάστηκε σε δίμηνη φυλάκιση, ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο 21.000 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ