Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας 4-3

Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας 4-3

Για 65 λεπτά η Κρίσταλ Πάλας έδειχνε ικανή να κρατήσει τη Λίβερπουλ μακριά από τη νίκη, ωστόσο τα γκολ των Σαλάχ στο 75' και Μανέ στο 90+3' έδωσαν το τρίποντο στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Μείωσε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μέιερ.

Η Λίβερπουλ «καρδιοχτύπησε» για περίπου μία ώρα κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, ωστόσο κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 4-3 και να αυξήσει εκ νέου τη διαφορά της από τη Μάντσεστερ Σίτι στους 7 βαθμούς.

Οι «αετοί» πάγωσαν το Άνφιλντ στο 34ο λεπτό, με τον Τάουνσεντ να κάνει το 0-1 με ωραίο πλασέ μέσα στην μεγάλη περιοχή των «κόκκινων», αποτέλεσμα το οποίο έμεινε μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Η Λίβερπουλ μπήκε αποφασισμένοι στο δεύτερο μέρος να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ, και το έκανε. Πρώτα ο Σαλάχ στο 46′ και εν συνεχεία ο Φιρμίνιο στο 53′ έφεραν τούμπα το παιχνίδι και η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ προηγήθηκε με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης στο 65′ με κεφαλιά του Τόμκινς. Στο 75′ ο Σαλάχ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι, έβαλε και πάλι σε θέση οδηγού την ομάδα του, ενώ στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μανέ με δυνατό σουτ από πλάγια θέση, «κλείδωσε» ουσιαστικά τη νίκη για τη Λίβερπουλ. Ο Μέιερ μείωσε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων σε 4-3 για την Πάλας.

Έτσι, η Λίβερπουλ έφτασε τους 60 βαθμούς, 7 περισσότερους από τη Σίτι που αγωνίζεται αύριο. Από την άλλη, η Κρίσταλ Πάλας παρέμεινε στην 14η θέση με 22 βαθμούς.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον 2-1

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μπορεί να τα… χρειάστηκαν στο τέλος, ωστόσο έφτασαν στη νίκη κόντρα στην Μπράιτον εντός έδρας με 2-1, πετυχαίνοντας την 7η συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις με τον Σόλσκιερ στον πάγκο.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Πολ Πογκμπά στο 27ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Μάρκους Ράσφορντ με εξαιρετικό τελείωμα έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Η Γιουνάιτεντ ήταν κυρίαρχη και στο δεύτερο ημίχρονο, δίχως να καταφέρει όμως να φτάσει σε τρίτο γκολ. Αντιθέτως, κόντρα στη ροή του αγώνα η Μπράιτον μείωσε σε 2-1 στο 72ο λεπτό με τον Γκρος, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Σόλσκιερ, ανέβηκε στην 5η θέση ξεπερνώντας την Άρσεναλ (αγωνίζεται αυτή την ώρα με την Τσέλσι), φτάνοντας τους 44 βαθμούς. Από την άλλη η Μπράιτον παρέμεινε στην 13η θέση με 26 βαθμούς.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα:

Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας 4-3

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον 2-1

Μπόρνμουθ – Γουέστ Χαμ 2-0

Σαουθάμπτον – Έβερτον 2-1

Νιουκάστλ – Κάρντιφ 3-0

Γουότφορντ – Μπέρνλι 0-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ