Άρσεναλ – Τσέλσι 2-0

Άρσεναλ – Τσέλσι 2-0

Η Άρσεναλ επικράτησε με το επαγγελματικό 2-0 της Τσέλσι στο ντέρμπι του Λονδίνου, έφτασε τους 44 βαθμούς και προσπέρασε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη βαθμολογία της Premier League.

Η τετράδα της βαθμολογίας έχει χώρο και για την Άρσεναλ! Αυτό τουλάχιστον βροντοφώναξαν το βράδυ του Σαββάτου (19/01) οι παίκτες του Έμερι που επιβλήθηκαν 2-0 της Τσέλσι το ντέρμπι του Λονδίνου προσπέρασαν την Μάντσεστερ Γιούναιτεντ και μείωσαν στο -3 από τους Μπλε.

Τα πλάνα του πολυμήχανου Μαουρίσιο Σάρι ειδικά σε ό,τι αφορά την αμυντική λειτουργία της ομάδας του στο πρώτο μισό, πήγαν… περίπατο. Οι Κανονιέρηδες άνοιξαν το σκορ στο 14′ με το σουτ του Λακαζέτ στην κλειστή γωνία και στο 39′ έκαναν το 2-0, με τον… ώμο του Κοσιελνί μετά από γέμισμα του Σωκράτη.Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Μάρκος Αλόνσο με κεφαλιά σημάδεψε δοκάρι και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη και πάλι η Τσέλσι έδειχνε ακίνδυνη. Οι παίκτες του Σάρι επιχειρούσαν συνεχώς γεμίσματα στην περιοχή του Λένο, χωρίς ίχνος δημιουργίας ενώ και στα μετόπισθεν δεν ήταν συγκεντρωμένοι.  Το 2-0 από το πρώτο ημίχρονο δεν άλλαξε και κάπως έτσι η Άρσεναλ κάρφωσε την σημαία της στο ψηλότερο σημείο του Λονδίνου και κάνει όνειρα για τετράδα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρσεναλ: Λένο, Μπεγερίν (72′ Ελνένι), Παπασταθόπουλος, Κοσιελνί, Κολάσινατς, Τζάκα, Τορέιρα, Γκεντουζί, Ράμσεϊ (67′ Μέιτλαντ – Νάιλς), Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ (68′ Ιγουόμπι)

Τσέλσι: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Ρούντιγκερ, Νταβίντ Λουίζ, Αλόνσο, Καντέ, Ζορζίνιο, Κόβασιτς (63′ Μπάρκλεϊ), Πέδρο (80′ Χάντσον – Οντόι), Αζάρ, Γουίλιαν (68′ Ζιρού)

https://www.youtube.com/watch?v=ZP5-OXSATrY

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ