Χάντερσφιλντ – Μάντσεστερ Σίτι 0-3 (vid)

Χάντερσφιλντ – Μάντσεστερ Σίτι 0-3 (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι με δύο γκολ του Σανέ επικράτησε με 3-0 της Χάντερσφιλντ και παρέμεινε στο κυνήγι της πρωτοπόρου Λίβερπουλ.

Με πρωταγωνιστή τον Σανέ η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε εύκολα με 3-0 της Χάντερσφιλντ, για την 23η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και παρέμεινε στο -4 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Ο Γερμανός επιθετικός σκόραρε τα δύο από τα τρία γκολ των Πολιτών και οδήγησε την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα στην 4η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα.  Οι πρωταθλητές Αγγλίας με τα τρία γκολ που πέτυχαν στην έδρα της Χάντερσφιλντ έφτασαν τα 62 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και τα 102 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Η εικόνα του αγώνα:

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι στο 3ο λεπτό απείλησαν τους γηπεδούχους με τον Αγκουέρο. Ο Αργεντινός βρέθηκε σε θέση βολής, πλάσαρε, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 18’ οι Πολίτες βρήκαν το γκολ που έψαχναν, έχοντας βέβαια και τη βοήθεια της τύχης. Ο Ντανίλο έκανε το μακρινό σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Σίντλερ, ξεγέλασε τον πορτιέρο της Χάντερσφιλντ και κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Το 0-1 παρέμεινε μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με τη Σίτι στο δεύτερο μέρος να πετάει… φωτιές. Στο 54’ ο Σανέ έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Στέρλινγκ με κεφαλιά έκανε εύκολα το 0-2, ενώ τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τρίτο γκολ και πάλι με τον Σανέ. Ο Ντανίλο έδωσε στον Αγκουέρο, αυτός έκανε με τη μία την πάσα στον Σανέ και ο Γερμανός από κοντά έκανε το 3-0 και σφράγισε τη νίκη της Σίτι.

Με αυτή τη νίκη οι Πολίτες έφτασαν τους 56 βαθμούς και μείωσαν ξανά στους 4 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ (60), ενώ η Χάντερσφιλντ έμεινε στην τελευταία θέση και τους 14 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Γουόκερ, Οταμέντι, Λαπόρτ, Ντανίλο, Φερναντίνιο (59′ Νταβίδ Σίλβα), Γκουντογκάν (80′ Ντελφ), Ντε Μπρόινε, Σανέ (72′ Μπερνάρντο Σίλβα), Στέρλινγκ, Αγουέρο.

Χάντερσφιλντ (Μαρκ Χάντσον): Λεσλ, Λεβ, Σίντλερ, Κόνγκολο, Σμιθ, Μπακούνα (64′ Πρίτσαρντ), Χογκ, Πάντσεον, Μπενζά, Κατσούνγκα, Ντιακαμπί (59′ Μουνιέ).

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ