Ένγκελς: «Θα ήταν όνειρο να παίξω για την Άρσεναλ»

Ένγκελς: «Θα ήταν όνειρο να παίξω για την Άρσεναλ»

Ο Βέλγος αμυντικός του Ολυμπιακού χαρακτήρισε «όνειρο» μία ενδεχόμενη μεταγραφή του στους «κανονιέρηδες». Τι είπε για την Έβερτον και για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού Μπιορν Ένγκελς, αγωνίζεται την τρέχουσα σεζόν ως δανεικός στη γαλλική Ρεμς, στην οποία έχει εξελιχθεί σε βασικό και αναντικατάστατο κομμάτι, μετρώντας 18 συμμετοχές (17 πρωτάθλημα, 1 Κύπελλο) όλες ως βασικός.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Βέλγου, έχουν στρέψει τα βλέμματα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων πάνω του, με αγγλικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δίχως όμως να έχει επιβεβαιωθεί κάτι μέχρι στιγμής.

Αμφότερες οι δύο αγγλικές ομάδες αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στην αμυντική τους λειτουργία, και αν δεν κινηθούν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο για την απόκτηση ενός αμυντικού, τότε είναι βέβαιο πως θα το πράξουν το καλοκαίρι.

Πάντως o Ένγκελς φαίνεται πως έχει ήδη… διαλέξει σε ποια από τις δύο θέλει να πάει, καθώς σε δηλώσεις του στη γαλλική εφημερίδα «L’Equipe» έδειξε ξεκάθαρα την προτίμηση του στην ομάδα του Ουνάι Έμερι. Επίσης αναφέρθηκε και στην Έβερον που λέγεται πως επίσης κοιτάζει την περίπτωση του.

«Δεν πιστεύω πως είμαι έτοιμος να πάω αυτή τη στιγμή σε κάποια από τις δύο ομάδες. Αν συνεχίσω έτσι όμως, πιστεύω πως θα φτάσω στο απαραίτητο επίπεδο, ώστε να αγωνιστώ εκεί.

Έχω πάει αρκετές φορές στο Λονδίνο κατά το παρελθόν, ίσως η επόμενη φορά να είναι η… σωστή. Θα ήταν όνειρο να αγωνιστώ στην Άρσεναλ.

Η γυναίκα μου είναι από το Λίβερπουλ και όλη η οικογένεια της είναι οπαδοί της ομάδας. Όταν ενδιαφερόταν για μένα η Έβερτον μου είχε πει: «Η Έβερτον είναι εντάξει, αλλά ποτέ μην πας στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», δήλωσε χαρακτηριστικά στην γαλλική εφημερίδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ