Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Χαμ 2-1

Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Χαμ 2-1

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε και την Γουέστ Χαμ με 2-1, κάνοντας νέα ανατροπή στο σκορ και πάει στο ντέρμπι του Μάντσεστερ 8 βαθμούς μπροστά.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν γίνεται να ηττηθεί φέτος. Παρά το γεγονός πως η Γουέστ Χαμ προηγήθηκε στο Έτιχαντ, οι «πολίτες» πήραν την νίκη με 2-1 χάρη στο υπέροχο γκολ του Σίλβα στο τέλος.

Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Ογκμπόνα να παγώνει το Eτιχαντ. Οι Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως φέτος είναι συνηθισμένη στο να γυρνάει παιχνίδια, αφού στο δεύτερο μέρος εμφανίστηκε άλλη ομάδα, παίζοντας ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και δημιουργώντας πάρα πολλές ευκαιρίες.

Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε πολύ νωρίς, στο 57ο λεπτό με τον Οταμέντι, ο οποίος πέτυχε το 4ο γκολ του στα τελευταία 14 ματς. Οι «πολίτες» συνέχισαν να πιέζουν ψάχνοντας το γκολ της νίκης και τελικά η λύτρωση ήρθε στο 83ο λεπτό χάρη στο πανέμορφο γκολ του Σίλβα, το οποίο πανηγυρίστηκε έξαλλα και από τον Γκουαρντιόλα.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε και έτσι η Σίτι μετράει σε 15 αγωνιστικές 43 πόντους, έχοντας χάσει μόλις 2 βαθμούς και βρίσκεται φυσικά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Από πίσω της είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 8 βαθμούς διαφορά, με την οποία θα αγωνιστεί την επόμενη βδομάδα στο ντέρμπι κορυφής του Ολν Τράφορντ.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας στην Premier League, η Μπόρνμουθ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Σαουθάμπτον. Η Μπόρνμουθ ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και ευτύχησε να προηγηθεί στο 42ο λεπτό με τον Φρέιζερ. Στο δεύτερο μέρος όμως, η Σαουθάμπτον ανέβασε ρυθμούς, πήρε τον έλεγχο και ισοφάρισε στο 61ο λεπτό με τον Όστιν, δίνοντας έναν σημαντικό βαθμό στην ομάδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ