Το συγκλονιστικό μήνυμα του Σάλα μέσα από το αεροπλάνο! (vid)

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Σάλα μέσα από το αεροπλάνο! (vid)

Ο Εμιλιάνο Σάλα έστειλε ένα σοκαριστικό μήνυμα λίγο πριν πετάξει για το Κάρντιφ και εξαφανιστεί το αεροσκάφος που επέβαινε και που δεν έχει εντοπιστεί μέχρι και σήμερα.

Ο Εμιλιάνο Σάλα άφησε ηχητικό την ώρα που βρισκόταν στον αέρα με το ιδιωτικό αεροσκάφος, εξέφραζε το άγχος του για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, ωστόσο, έδειξε πως άρχισε ν’ αντιλαμβάνεται την κατάσταση, όταν τόνισε πως το αεροπλάνο στο οποίο βρισκόταν «μοιάζει έτοιμο να καταρρεύσει»!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο επιθετικός το βράδυ του Σαββάτου ανακοινώθηκε επίσημα από την Κάρντιφ αποτελώντας το ακριβότερο μεταγραφικό απόκτημα στην ιστορία του συλλόγου και επέστρεψε στη Ναντ ν’ αποχαιρετήσει τους πρώην συμπαίκτες και την οικογένειά του. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο ιδιωτικό αεροσκάφος με σκοπό να πάει στο Κάρντιφ και να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα όμως εκείνο δεν έφτασε ποτέ. Ο Σάλα μέσα από το αεροπλάνο φαίνεται να έστειλε και το τελευταίο του μήνυμα την ώρα της πτήσης και έλεγε χαρακτηριστικά πως «έμοιαζε να καταρρέει».

«Γεια σας αδέρφια, τι κάνετε τρελοί; Είμαι… πεθαμένος. Ήμουν στη Νάντη και έκανα ένα σωρό πράγματα. Δεν τελείωναν ποτέ. Τώρα είμαι σε ένα αεροσκάφος που μοιάζει να καταρρέει και ταξιδεύω στο Κάρντιφ.

Αύριο το απόγευμα θα ξεκινήσω προπόνηση με τη νέα μου ομάδα. Θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα.
Αν σε 1,5 ώρα δεν έχετε νέα μου… Δεν ξέρω αν στείλουν κανέναν να με βρει, γιατί δεν θα μπορούν να με βρουν. Πόσο φοβάμαι!» ήταν το σοκαριστικό μήνυμα που άφησε στο WhatsApp…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ