«Απορώ ποιος επέτρεψε την απογείωση του αεροσκάφους του Σάλα»

«Απορώ ποιος επέτρεψε την απογείωση του αεροσκάφους του Σάλα»

Ο κυβερνήτης αεροσκαφών, Χόρχε Πολάνκο μίλησε για το αεροσκάφος όπου επέβαινε ο Εμιλιάνο Σάλα και τόνισε ότι βραδινή πτήση πάνω από τη Μάγχη με κακό καιρό, με έναν μόνο κινητήρα, είναι τρέλα.

Το αεροσκάφος που εξαφανίστηκε πάνω από τη Μάγχη και επέβαινε ο Εμιλιάνο Σάλα έχει προκαλέσει σοκ σε όλο τον κόσμο. Ο Αργεντινός επιθετικός αγνοείται, όπως και το αεροπλάνο και ο κυβερνήτης αεροσκαφών, Χόρχε Πολάνκο, μίλησε στο δίκτυο TyC Sports για το συμβάν, τονίζοντας πως ήταν μια πτήση σκέτη τρέλα.

Όπως ανέφερε ο Χόρχε Πολάνκο η βραδινή πτήση πάνω από τη Μάγχη με κακό καιρό, με έναν μόνο κινητήρα, μόνο ως τρέλα μπορεί να χαρακτηριστεί και ξεκαθάρισε ότι δεν έπρεπε να επιτρέψουν την απογείωση του αεροπλάνου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το να διασχίσεις βράδυ τα Νησιά της Μάγχης με κακό καιρό, με έναν μόνο κινητήρα, είναι σκέτη τρέλα. Κάποιος άφησε αυτό το παιδί να κάνει κάτι τρελό και το πιθανότερο είναι να του κόστισε τη ζωή. Η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι ανόητο. Κάποιος δεν συμβούλεψε καλά τον παίκτη

Είναι σαν να πετάς στην Ανταρκτική τον χειμώνα με ένα μικρό αεροσκάφος, που μπορεί να επηρεαστεί από τον παγετό και να έχει συνέπειες στη μηχανή. Απορώ ποιος επέτρεψε την απογείωση. Είμαι έκπληκτος με αυτό που συνέβη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ