Σκόουλς: «Δεν πέρασα κατάθλιψη, αλλά σίγουρα μεγάλη στεναχώρια όταν σταμάτησα το ποδόσφαιρο»

Σκόουλς: «Δεν πέρασα κατάθλιψη, αλλά σίγουρα μεγάλη στεναχώρια όταν σταμάτησα το ποδόσφαιρο»

Στις δύσκολες στιγμές που πέρασε από τότε που σταμάτησε το ποδόσφαιρο στάθηκε ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Σκόουλς.

Ο θρύλος των «Κόκκινων Διάβολων», Πολ Σκόουλς, σχολίασε σε αγγλικά Μέσα τις πρώτες μέρες που βίωσε μακριά από το ποδόσφαιρο, δηλώνοντας πως η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους τον επηρέασε σε μεγάλο ψυχολογικό βαθμό.

“Είναι αυτό το συναίσθημα, όχι ακριβώς της κατάθλιψης, αλλά της μεγάλης λύπης όταν έπειτα από 20 χρόνια δεν έχεις πλέον τίποτα στο οποίο να στοχεύσεις και να πετύχεις. Είχα συνηθίσει από μικρό παιδί να φεύγω από το σχολείο και να έχω κάτι να διεκδικήσω, όμως πλέον δεν υπάρχει τίποτα. Θεωρώ ότι ακόμα και σαν τηλεσχολιαστής δεν έχεις να πετύχεις τίποτα. Δεν καταφέρνεις κάτι”  δήλωσε ο Άγγλος προτού προχωρήσει και στον σχολιασμό των σεναρίων που τον θέλουν να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Όλνταμ.

«Δεν είναι μυστικό πως θέλω να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο, σαν προπονητής. Δεν ξέρω βέβαια αν θα βρίσκομαι στον πάγκο της Όλνταμ, οπότε δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω σε αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ