Ποκετίνο: «Είμαι ανοικτός σε ενδεχόμενο μεταγραφών, δουλεύουμε πάνω σε κάποιες περιπτώσεις»

Ποκετίνο: «Είμαι ανοικτός σε ενδεχόμενο μεταγραφών, δουλεύουμε πάνω σε κάποιες περιπτώσεις»

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο, με δηλώσεις του σε αγγλικά μέσα, εξέφρασε την επιθυμία του για ενδυνάμωση του ρόστερ, ενώ έκανε σαφές πως η Τότεναμ δουλεύει πάνω σε πιθανές περιπτώσεις.

Σε συνέντευξη τύπου μπροστά στα βρετανικά media, ο τεχνικός της Τότεναμ παραδέχθηκε πως είναι πολύ θετικός με την προσθήκη νέων παικτών στο ρόστερ των Λονδρέζων. Οι πρόσφατοι τραυματισμοί σε συνδυασμό με την απουσία από το μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού έχουν σημάνει συναγερμό στους ιθύνοντες του συλλόγου, οι οποίοι ήδη εξετάζουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να ενισχύσουν την ομάδα.

«Πάντα λέω πως είμαι παραπάνω από ανοικτός στο ενδεχόμενο νέων μεταγραφών. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Μπορούμε να βρούμε έναν παίκτη με τα σωστά χαρακτηριστικά που θα μας βοηθήσει να βελτιωθούμε. Δουλεύουμε, πάντως, πάνω σε κάποιες περιπτώσεις. Θα δούμε πως θα καταλήξει. Η αποχώρηση του Ντεμπελέ σημαίνει πως έχουμε μια ακόμη θέση ανοικτή. Αλλά πρέπει να προσέχουμε σε ότι αφορά το Champions League, καθώς δεν έχουμε άλλη θέση για ξένο».

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με την αναγκαιότητα των μεταγραφών εξαιτίας των τραυματισμών, ο Αργεντινός είπε:

«Έχουμε αρκετούς νεαρούς παίκτες σε αυτή την περίπτωση. Είναι άλλο πράγμα να προσπαθείς να βελτιώσεις την ομάδα με σωστή ενίσχυση και άλλο να να ψάχνεις να αντικαταστήσεις τους τραυματίες. Δεν θα υπογράψουμε κάποιον εξαιτίας των τραυματισμών, αλλά κάποιον που μπορεί πραγματικά να μας κάνει καλύτερους».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ