Μάρκο Σίλβα : Η απάντησή του στον Αλαρντάις

Μάρκο Σίλβα : Η απάντησή του στον Αλαρντάις

Ο Σαμ Αλαρντάις είχε μιλήσει με απαξιωτικά λόγια για τον Μάρκο Σίλβα και ο τελευταίος έδωσε την απάντησή του.

Ο Μάρκο Σίλβα έδωσε μια αποστομωτική απάντηση στον Σαμ Αλαρντάις με αφορμή τους χαρακτηρισμούς του τελευταίου στον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού. Ύστερα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας στην Έβερτον ο Σαμ Αλαρντάις, μίλησε απαξιωτικά τον Πορτογάλο. Είπε μεταξύ μεταξύ άλλων, ότι το βιογραφικό του ήταν «πολύ ανώτερο» από αυτό του τεχνικού της Γουότφορντ.

Να αναφέρουμε πως πριν αναλάβει τα ηνία του πάγκου της Έβερτον ο Αλαρντάις, το όνομα του Σίλβα ήταν από εκείνα που είχαν ακουστεί για την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Μερσεϊσάιντ.

Ο Μάρκο Σίλβα ωστόσο, δεν άφησε αναπάντητη την τοποθέτηση του 63χρονου προπονητή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ελάτε να με βρείτε όταν θα είμαι 63 ετών για να δούμε τι θα έχω πετύχει στην καριέρα μου. Αυτό που είπε δεν έχει νόημα, είναι σαν να συγκρίνω τα γκολ του Ρίτσαρσον (20 ετών) στην Premier League με εκείνα του Πίτερ Κράουτς (36 ετών). Σας προτείνω να πάτε να δείτε το βιογραφικό του όταν ήταν 40 ετών ή τι έκανε στις πρώτες επτά σεζόν του ως προπονητής. Τότε να κοιτάξετε τι έκανα εγώ ή περιμένετε μέχρι να γίνω 63 ετών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ