Σωκράτης: «Θεραπεία βήμα προς βήμα. Ηδη αισθάνομαι δυνατότερος» (pic)

Σωκράτης: «Θεραπεία βήμα προς βήμα. Ηδη αισθάνομαι δυνατότερος» (pic)

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος διαβεβαίωσε μέσω social media τους φίλους της Αρσεναλ, ότι διαπιστώνει πρόοδο στην αποκατάστασή του από τον τραυματισμό στον αστράγαλο και αρχίζει ήδη να νιώθει πάλι δυνατός.

Ο Έλληνας διεθνής υπέστη ζημιά στον αστράγαλο, στην ήττα (1-3) της Αρσεναλ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο FA Cup την περασμένη εβδομάδα.

Με νέα ανάρτησή του στο Instagram, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, δημοσίευσε μια φωτογραφία από θεραπεία με ραδιοσυχνότητα, γράφοντας: «Θεραπεία βήμα προς βήμα. Αισθάνομαι ήδη δυνατότερος».

Όπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες, μια μη επεμβατική θεραπεία, επηρεάζει βαθιά μέσα από το δέρμα χωρίς να βλάπτει το εξωτερικό στρώμα.

Χρησιμοποιείται για να επιταχύνει την επούλωση των τραυματισμών και επιτρέπει στους αθλητές να επιστρέψουν στην δράση σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Ο Sokratis αναμένεται να χάσει συνολικά πέντε αγώνες με την Άρσεναλ (Κάρντιφ, Μάντσεστερ Σίτι, Χάντερσφιλντ, Σαουθάμπτον και Μπόρνμουθ).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Healing step by step! Feeling already stronger! 🔴 @arsenal #ArsenalFC #AFC #fastrecovery #rehabilitation #football #footballplayer #footballgame #soccer #myworld #field #yards #Greece #England

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sokratis Papastathopoulos (@sokratispapa.official) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ