Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1

Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1

Με χρυσό σκόρερ τον Ράσφορντ, μετά από μια τρομερή πάσα του Πογκμπά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επανήλθε στις νίκες επικρατώντας της Λέστερ εκτός έδρας με 1-0.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να κερδίζει με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της, καθώς μετράει αισίως 8 νίκες σε 9 παιχνίδια με τον Νορβηγό. Μετά την ισοπαλία (2-2) με την Μπέρνλι στο Ολντ Τράφορντ, οι κόκκινοι διάβολοι επέστρεψαν στις νίκες, καθώς επικράτησαν δύσκολα της Λέστερ στο Πάουερ Κινγκ με 1-0.

Η Γιουνάιτεντ ήταν αρκετά καλή για ένα ημίχρονο, όμως στο δεύτερο μέρος πιέστηκε αρκετά από τις αλεπούδες, ενώ χρειάστηκε και τη βοήθεια του Ντε Χέα ο οποίος έκανε μια απίστευτη επέμβαση σε φάουλ του Γκεζάλ στο 76ο λεπτό.

Οι κόκκινοι διάβολοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 9′ με τον Ράσφορντ. Ο επιθετικός της Γιουνάιτεντ έκανε πολύ καλή κάθετη κίνηση και έλαβε μια τρομερή μπαλιά από τον Πογκμπά στην πλάτη της άμυνας, κοντρόλαρε υποδειγματικά και με ωραίο πλασέ έβαλε μπροστά την ομάδα του.

Στη συνέχεια η Λέστερ ισορρόπησε το παιχνίδι και πίεσε για την ισοφάριση, χάνοντας κάποιες κλασικές ευκαιρίες με τον Βάρντι και τον Γκεζάλ κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, οι δύο παίκτες των γηπεδούχων βρήκαν μπροστά τους το τείχος που ακούει στο όνομα Νταβίντ Ντε Χέα, που έσωσε αρκετές φορές την ομάδα του, η οποία δέχτηκε 17 τελικές συνολικά στο παιχνίδι.

Τελικά η Γιουνάιτεντ άντεξε, πλησίασε κι άλλο στην τετράδα και ο Σόλσκιερ διεύρυνε το σερί που τον θέλει αήττητο σε 9 παιχνίδια με 8 νίκες.

https://www.youtube.com/watch?v=HbAFFDUBeZw

Περισσότερα σε λίγο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ