Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ 3-1

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ 3-1

Ο Σέρχιο Αγουέρο οδήγησε εκ του ασφαλούς τη Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι με την Άρσεναλ (3-1), πετυχαίνοντας και τα τρία τέρματα της ομάδας του κι έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα.

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε σχετικά εύκολα της Άρσεναλ με 3-1 στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Premier League και παρέμεινε στο κυνήγι της Λίβερπουλ, με τον Σέρχιο Αγουέρο να κάνει όργια.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ των πολιτών πέτυχε και τα τρία τέρματα της ομάδας του κόντρα στους κανονιέρηδες και την οδήγησε σε μια σχετικά άνετη νίκη, αυξάνοντας την πίεση στους κόκκινους του Μέρσεσαϊντ που αγωνίζονται αύριο στο Λονδίνο με τη Γουέστ Χαμ.

Ο Αγουέρο με το 10ο χατ-τρικ στην καριέρα του στην Premier League έδωσε τις λύσεις στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, μειώνοντας στο -2 τη διαφορά από την κορυφή. Ο επιθετικός της Σίτι έδειξε τις ορέξεις του μόλις στο πρώτο λεπτό και πιο συγκεκριμένα στα 40 δεύτερα όπου με κεφαλιά μετά από σέντρα του Λαπορτ άνοιξε το σκορ. Η Άρσεναλ είχε απάντηση με τον Κοσιελνί, ο οποίος με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ ισοφάρισε σε 1-1 στο 11ο λεπτό.

Όμως η βραδιά ήταν του Αγουέρο, με τον Αργεντινό να σκοράρει στο τέλος του ημιχρόνου έπειτα από μια απίστευτη ενέργεια του Στέρλινγκ. Ο Άγγλος εξτρέμ πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και ο Αργεντινός έσπρωξε απλά την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος η Σίτι είχε κλείσει στα καρέ της την Άρσεναλ και ήταν θέμα χρόνου το τρίτο γκολ που θα κλείδωνε τη νίκη. Τελικά αυτό ήρθε στο 66ο λεπτό με τον Στέρλινγκ πάλι να αλωνίζει από την πλευρά του και τον Αγουέρο να μπαίνει στη φάση και να σπρώχνει και πάλι την μπάλα στα δίχτυα (αυτή τη φορά όμως ίσως το έκανε με το χέρι. Το τελικό 3-1 έδωσε στη Σίτι τη δυνατότητα να μειώσει προσωρινά στους 2 βαθμούς από τη Λίβερπουλ, αλλά και στη Γιουνάιτεντ να περάσει την Άρσεναλ και να είναι μόνη πέμπτη στη βαθμολογία.

https://www.youtube.com/watch?v=s_AkyESYmXw

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ