Γκουαρντιόλα: «Είμαστε και πάλι στο κυνήγι του τίτλου»

Γκουαρντιόλα: «Είμαστε και πάλι στο κυνήγι του τίτλου»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για τη νίκη επί της Άρσεναλ με 3-1 και ξεκαθάρισε πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι και πάλι στο κυνήγι του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, δήλωσε ότι οι πρωταθλητές επέστρεψαν στο κυνήγι του τίτλου, μετά την νίκη (3-1) της Κυριακής απέναντι στην Άρσεναλ. Η Σίτι είναι στους 59 βαθμούς πλέον σε 25 αγώνες, δύο λιγότερους από την Λίβερπουλ που αντιμετωπίζει απόψε την Γουέστ Χαμ.

«Μετά το παιχνίδι με την Νιούκαστλ, όλοι ήταν πεπεισμένοι, και εγώ ο ίδιος, ότι η Λίβερπουλ θα τα κατάφερνε με την Λέστερ και θα ήταν επτά βαθμούς μπροστά και σχεδόν, θα τελείωνε το πρωτάθλημα», είπε ο Γκουαρντιόλα και πρόσθεσε: «Τώρα είμαστε στους δύο βαθμούς. Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι θα προτιμούσαμε η Γουέστ Χαμ να νικήσει την Λίβερπουλ, αλλά και η Λίβερπουλ θα προτιμούσε η Άρσεναλ να μας κερδίσει».

Η Σίτι επισκέπτεται την ένατη Έβερτον την Τετάρτη και ο Καταλανός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να κερδίσει αν θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο. «Μια άλλη μεγάλη εβδομάδα, τώρα ξεκουραζόμαστε και προετοιμαζόμαστε για το Goodison Park… πρέπει να κερδίσουμε. Η Τότεναμ έδειξε απίστευτη νοοτροπία, δεν σταματάνε να αγωνίζονται, πολλά μπορούν να συμβούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ