Όταν τα ζώα παίζουν μπάλα στους αγωνιστικούς χώρους (vids)

Όταν τα ζώα παίζουν μπάλα στους αγωνιστικούς χώρους (vids)

Με αφορμή την είσοδο της μαύρης γάτας στο «Γκούντισον Παρκ» που έφερε... κακοτυχία στην Έβερτον, to10.gr παρουσιάζει στιγμιότυπα από ζώα που έκαναν... guest εμφανίσεις στα γήπεδα.

Το προηγούμενο σαββατοκύριακο στην αναμέτρηση της Έβερτον με τη Γούλβς, τα πάντα έμοιαζαν σαν ένα φυσιολογικό ματς της Πρέμιερ Λιγκ. Οι θεατές βρίσκονταν στις κερκίδες, ζητωκραυγάζοντας για τις ομάδες, οι ποδοσφαιριστές παρέμεναν συγκεντρωμένοι στον αγωνιστικό χώρο και οι παράγοντες κάθονταν ψηλά στο στάδιο έχοντας την καλύτερη θέα από τα VIP.

Ή τουλάχιστον την είχαν μέχρι να κάνει την παρουσία του ένας απρόσκλητος επισκέπτης, ο οποίος αν μην τι άλλο μόνο τύχη δεν έφερε στην Έβερτον. Μια μαύρη γάτα εισέβαλε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στο «Γκούντισον Παρκ» , καθώς μάλλον…αγωνιούσε να πάρει καλή θέση για να παρακολουθήσει την ήττα των γηπεδούχων από τη Γούλβς. Με αφορμή το εν λόγω περιστατικό, to10.gr συγκέντρωσε μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις ζώων στους αγωνιστικούς χώρους.

Η επίθεση του κουναβιού

Η αλήθεια είναι πως δεν έχουν όλα τα μικρά ζώα φιλική συμπεριφορά. Αυτό το κατάλαβε καλύτερα από όλους ο αμυντικός Λορίς Μπενίτο, ο οποίος έκανε το… λάθος να προσπαθήσει να απομακρύνει έναν απρόσκλητο επισκέπτη. Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση της Ζυρίχης με την Τουν για το ελβετικό πρωτάθλημα, ένα κουνάβι άρχισε να κάνει βόλτες μέσα στο γήπεδο και όπως φάνηκε δεν είχε καμία όρεξη να αποχωρήσει…

Ο σκίουρος του Χάιμπουρι

Ημιτελικά Champions League. Η ένταση στο ζενίθ, το άγχος στο απώγειο και ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης συντονισμένος στους δέκτες του για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Βιγιαρέαλ. Τα λαμπερά φώτα της διοργάνωσης, όμως, δεν προσελκύουν μόνο φιλάθλους στα γήπεδα αλλά και… σκίουρους. Μια βόλτα του μικρού τρωκτικού ήταν αρκετή για να κλέψει λίγη από τη λάμψη των ποδοσφαιριστών και να μαγνητίσει τα βλέμματα πάνω του.

https://twitter.com/ftbllrswanimals/status/898851609039564800

Η γάτα του Άνφιλντ

Στο αγγλικό ποδόσφαιρο όσο πιο αυστηροί γίνονται με την προσέλευση των φιλάθλων, τόσο πιο ελαστικοί είναι με την παρουσία…αιλουροειδών. Μια γάτα (όχι μαύρη αυτή τη φορά για καλή τύχη των σκάουζερς) εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο του Άνφιλντ και μετά από μια…γύρα είδε την έξοδο από τους σεκιούριτι.

https://twitter.com/i/status/595279421310902272

Ο σκύλος και η βόλτα της ζωή του

Το τρέξιμο και το κυνήγι της μπάλας είναι μερικά από τα στοιχεία που κάνουν θελκτικό το ποδόσφαιρο στους ανθρώπους. Φανταστείτε, λοιπόν, πόσο ελκυστικά είναι για ένα σκύλο. Το κατοικίδιο μπήκε γεμάτο χαρά στον αγωνιστικό χώρο, έκανε μια υπέροχη βόλτα στο καταπράσινο γρασίδι και ακολούθως οδηγήθηκε κάπως…άγαρμπα – η αλήθεια είναι- εκτός γηπέδου.

Δεν φέρονται έτσι σε μια… πάπια

Η συγκεκριμένη περίπτωση, πάντως, δεν αποτελεί όμορφο στιγμιότυπο. Μια πάπια προσπάθησε να κλέψει λίγη από τη δόξα των παικτών, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον πρώην επιθετικό της Λίντς, Χαμπίμπ Χαμπίμπου. Ο Χαμπίμπ άρχισε να τρέχει προς το πτηνό, το άρπαξε από το λαιμό και το πέταξε εκτός αγωνιστικού χώρου, προς έκπληξη πολλών.

Η μαύρη γάτα των..οιωνών

Κλείνουμε με το παράδειγμα της εισαγωγής. Η μαύρη γάτα, μόνο καλοτυχία δεν έφερε στην Έβερτον, με το σύνολο του Μάρκο Σίλβα να γνωρίζει την ήττα με 3-1 από τη Γούλβς. Μάλλον, την επόμενη φορά, οι ιθύνοντες του συλλόγου θα είναι πιο προσεκτικοί για τον ποιον αφήνουν εντός σταδίου…

https://twitter.com/i/status/1091739133092024324

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ