Γκουαρντιόλα: «Η Έβερτον πρέπει να συνεχίσει με τον Μάρκο Σίλβα»

Γκουαρντιόλα: «Η Έβερτον πρέπει να συνεχίσει με τον Μάρκο Σίλβα»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα σε δηλώσεις του τόνισε πως η Έβερτον δεν πρέπει να σταματήσει να στηρίζει τον Μάρκο Σίλβα.

Στήριξη στον Μάρκο Σίλβα, προσέφερε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, υποστηρίζοντας ότι πως η Έβερτον χρειάζεται να σταθεί δίπλα του αν πιστεύει στην ικανότητά του, καθώς δεν υπάρχουν εγγυήσεις ότι ένας νέος προπονητής μπορεί να έρθει και να βελτιώσει τα αποτελέσματα αμέσως.

Η Έβερτον επένδυσε πολύ σε νέους παίκτες την περασμένη σεζόν, αλλά τα αποτελέσματα δεν ανταποκρίνονται καθόλου στις προσδοκίες, έχοντας μόλις τρεις νίκες στα 12 τελευταία παιχνίδια της Premier League, δημιουργώντας πίεση στον Πορτογαλο πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

«Η συμβουλή μου … αν πιστεύουν στο έργο, αν πιστεύουν σε αυτόν, πρέπει να προχωρήσουν μαζί του», δήλωσε ο Γκουαρντιόλα στους δημοσιογράφους πριν από το αποψινό παιχνίδι στο Γκούντισον Παρκ.

«Κανείς δεν σας διαβεβαιώνει ότι ένας νέος προπονητής θα κάνει καλύτερα», πρόσθεσε, τονίζοντας την ανάγκη για συλλόγους όπως η Έβερτον να διατηρούν την πίστη τους στους προπονητές τους.
«Είναι δύσκολο να δημιουργήσεις, να οικοδομήσεις κάτι που χρειάζεται χρόνο. Έτσι εξαρτάται αν εμπιστεύονται τον Σίλβα ή όχι», συμπλήρωσε.

«Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να δημιουργούνται ομάδες. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι αγοράζω τρεις ή τέσσερις παίκτες, έναν νέο προπονητή και όλα ταιριάζουν τέλεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ