«Ετοιμάζει πρόταση στον Ολυμπιακό για Ένγκελς η Άρσεναλ»

«Ετοιμάζει πρόταση στον Ολυμπιακό για Ένγκελς η Άρσεναλ»

Η Άρσεναλ ψάχνει αμυντικό για το καλοκαίρι και σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Μπιορν Ένγκελς, που ανήκει στον Ολυμπιακό και αγωνίζεται ως δανεικός στη Ρεμς.

Η Άρσεναλ αντιμετωπίζει για άλλη μια χρονιά πολλά αμυντικά προβλήματα και δεν πείθει με τη λειτουργία της στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ την έχει χτυπήσει και η ατυχία με τους τραυματισμούς του Κοσιελνί και του Χόλντινγκ.

Για αυτό τον λόγο ο Ουνάι Έμερι βρίσκεται, από τώρα για το καλοκαίρι, σε αναζήτηση τουλάχιστον ενός κεντρικού αμυντικού, προκειμένου να βρει λύση στην άμυνα, αλλά και να έχει περισσότερες επιλογές. Η περίπτωση που φέρεται να έχει ξεχωρίσει ο Ισπανός τεχνικός είναι ο Μπιορν Ένγκελς, ο οποίος πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν στη Ρεμς, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αγγλία, οι κανονιέρηδες παρακολουθούν εδώ κι αρκετό καιρό τον Βέλγο στόπερ και είναι έτοιμοι μάλιστα να καταθέσουν πρόταση στους ερυθρόλευκους προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.

Ο τεχνικός της Αρσεναλ θέλει να αποκτηθεί αμυντικός το καλοκαίρι, ενώ και το μπάτζετ των Λονδρέζων δεν θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα, με αποτέλεσμα ο Ένγκελς να αποτελεί τον πρώτο στόχο για την αγγλική ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βέλγος στόπερ είχε κοστίσει κοντά στα 7,5 εκατ. ευρώ στους ερυθρόλευκους το περασμένο καλοκαίρι, όμως δεν ικανοποίησε στην πρώτη του χρονιά στο λιμάνι και παραχωρήθηκε δανεικός στη Ρεμς. Στη Γαλλία ο 24χρονος διαπρέπει, καθώς έχει αγωνιστεί σε 21 ματς συνολικά (πρωτάθλημα και κύπελλο), έχοντας μάλιστα κι ένα γκολ, ενώ έχει ψηφιστεί και  στην κορυφαία ενδεκάδα του γαλλικού πρωταθλήματος.

Μόλις τελειώσει η σεζόν στη Γαλλία, ο Ένγκελς θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό και είτε θα πουληθεί, είτε θα τον αξιοποιήσει η ομάδα αν και πιθανότερο μοιάζει το πρώτο σενάριο, διότι δεν είχε κολλήσει την πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ