Φούλαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3

Φούλαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3

Ακάθεκτη συνεχίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Σόλσκιερ, πέρασε και το εμπόδιο της Φούλαμ εκτός έδρας (3-0) και αναρριχήθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας, μόλις για 2η φορά στη σεζόν!

Έχει βρει τον εαυτό της. Την αίγλη που τόσο της είχε λείψει στην αρχή της σεζόν. Είναι πλέον δεδομένο ότι ξέρει πολύ καλά που βαδίζει και το αποδεικνύει κάθε αγωνιστική. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμπλήρωσε τους οκτώ αγώνες αήττητη στην Premier League, επτά εκ των οποίων νικηφόροι, και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Στόχος που κάθε άλλο παρά εφικτός φάνταζε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Κάτι λιγότερο από δύο μήνες μετά την άφιξη του… τρελού Νορβηγού στον πάγκο της και τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά. Το εμπόδιο της Φούλαμ δεν ήταν πρόβλημα, με τους Κόκκινους Διάβολους να παίρνουν με άνεση το «τρίποντο» φτάνοντας τους 51 βαθμούς. Μεγάλοι πρωταγωνιστές του αγώνα κόντρα στην ομάδα του Ρανιέρι, οι Πολ Πογκμπά και Αντονί Μαρσιάλ, που συνδυάστηκαν σε δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας, χαρίζοντάς τους ένα ακόμα διπλό!

Πιο αναλυτικά, στο 14ο λεπτό ο Πογκμπά πήρε την πάσα του Μαρσιάλ, πλάσαρε από πλάγια θέση και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Το 2-0 ήρθε από ένα σόλο του Μαρσιάλ που διένυσε πολλά μέτρα, άδειασε δύο αντιπάλους του και «έγραψε» το 2-0.  Στο 64′ ο Χουάν Μάτα ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Λε Μαρσάντ κι ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Πογκμπά ανέλαβε την εκτέλεση και δεν λάθεψε, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ