Τότεναμ – Λέστερ 3-1

Τότεναμ – Λέστερ 3-1

Η Τότεναμ πήρε τη νίκη απέναντι στη Λέστερ με 3-1 και παρέμεινε στο κυνήγι της Λίβερπουλ, αλλά και της Μάντσεστερ Σίτι.

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι στο Λονδίνο η Τότεναμ επικράτησε με 3-1 της Λέστερ και συνεχίζει να βρίσκεται στο κυνήγι του τίτλου στην Premier League όντας πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο έπαιξε για μεγάλο διάστημα απολαυστικό ποδόσφαιρο και «καθάρισε» τις αλεπούδες, μειώνοντας τη διαφορά από τους κόκκινους αλλά και από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να απειλούν φτιάχνοντας τη μια φάση μετά την άλλη. Στο 9′ ήταν ο Μπαρνς από πλευράς Λέστερ που δεν μπόρεσε να σκοράρει και στο 18′ ο Ρόουζ για την Τότεναμ σπατάλησε μια καλή στιγμή.

Με πρωταγωνιστή τον Έρικσεν που έφτιαξε το πρώτο γκολ στον Σάντσες (33’) και πέτυχε ο ίδιος το δεύτερο με ωραίο σουτ (63’), η Τότεναμ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων όμως και έδειξε να καθαρίζει το ματς.

Η χαλαρότητα που έβγαλε η ομάδα του Ποκετίνο ήταν αρκετή για να την εκμεταλλευτεί ο Βάρντι, να μειώσει στο 76ο λεπτό και να… αγχώσει τα «σπιρούνια». Ωστόσο, σε μια κόντρα επίθεση στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Σον σκόραρε μετά από ασίστ του Σισοκό, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. Αξίζει να σημειωθεί πως η Λέστερ θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό στο τέλος αν ο Βάρντι δεν έχανε μια πολύ καλή ευκαιρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ