Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι 6-0

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι 6-0

Η Μάντσεστερ Σίτι σκόρπισε την Τσέλσι με 6-0 και πάτησε και πάλι στην κορυφή. Χατ-τρικ από τον Αγουέρο που έγραψε ιστορία.

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν ασταμάτητη κόντρα στην Τσέλσι και την «ξεφτίλισε» με 6-0 με συνοπτικές διαδικασίες, επιστρέφοντας στην κορυφή της Premier League (έχει ένα παιχνίδι περισσότερο από τη Λίβερπουλ). Φανταστικός ο Σέρχιο Αγουέρο που πέτυχε χατ-τρικ κι έγραψε ιστορία.

Οι Λονδρέζοι απλά δεν μπορούσαν να κοντράρουν την αρμάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα που έπαιξαν διαστημικό ποδόσφαιρο και μέσα σε 25 λεπτά καθάρισε το παιχνίδι. Η Σίτι ήταν κλάσεις ανώτερη από την Τσέλσι που θα μπορούσε να γνωρίσει ακόμα πιο ταπεινωτική ήττα και μια από τις πιο βαριές στην ιστορία της.

Οι πολίτες μπήκαν στο παιχνίδι με άγριες διαθέσεις και μόλις στο τρίτο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Ο Ντε Μπρόινε έβγαλε στα δεξιά στον Μπερνάρντο, ο οποίος γύρισε και μέσα από την περιοχή με δυνατό τελείωμα ο Στέρλινγκ έκανε το 1-0, ενώ στο 8′ ο Αγουέρο  έχασε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία όντας ολομόναχος με κενό τέρμα έπειτα από πάσα του Μπερνάρντο Σίλβα.

Δέκα λεπτά αργότερα, η Σίτι διπλασίασε τα τέρμάτα της με τον Αγουέρο ο οποίος πήρε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, έπιασε ένα απίστευτο μακρινό σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κεπά. Μόλις στο 19′ μετά από τραγικό λάθος του Μπάρκλεϊ, ο Αργεντινός δεν συγχώρεσε και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με πλασέ από κοντά.  Έξι λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα μόλις στο 25ο λεπτό η Σίτι έκανε το 4-0 με σκόρερ τον Γκουντογκαν.

Όπως είναι λογικό η Σίτι έριξε ρυθμό όμως και πάλι στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ασυναγώνιστη. Συγκεκριμένα, στο 51′ ο Αγουέρο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο αλλά πέντε λεπτά μετά ολοκλήρωσε το χατ-τρικ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό ήταν το 11ο χατ τρικ του Αγουέρο  όπου και έπιασε στην κορυφή τον Αλαν Σίρερ. Παράλληλα έγινε και πρώτος σκόρερ στην ιστορία των πολιτών στο πρωτάθλημα με 159 γκολ.

Το κερασάκι στην τούρτα, μπήκε στο 80′ όταν μετά τη συρτή σέντρα του Ζίντσενκο, ο Στέρλινγκ σε κενή εστία έγραψε το τελικό 6-0.

Περισσότερα σε λίγο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ